Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

vilken helg.

Publicerad 2008-11-02 17:38:33 i Allmänt

I fredags fyllde min Casey fläjs 4 år. Ja, tiden går verkligen jätte fort. Det känns som det var igår jag fick hem min lilla hundvalp. -Den bästa dagen i mitt liv. =) Kalas blev det såklart på 4års-dagen med tårta och presenter.

Igår var vi på examensfest hos min moster som är färdigutbildad lärare nu, så där flödades det av skumpa! -Mycket trevligt.

Idag fyller Richards farmor 70 år. men det är väl ingen ålder idag. Blir ju bara vanligare och vanligare att man blir över 100. Därimot ökar ju också bla hjärtsjukdomar och cancer också. Man får nog försöka vara så hälsosam man kan utan att glömma att leva, så tror jag allt ska gå bra. Tycker det är så intressant att höra någons historia som föddes 1938 så
som Richards farmor. Eftersom jag inte har någon mormor eller farmor kvar i livet tycker jag att det är extra roligigt att få prata historia med henne. Så ni där ute som har kvar era mor- och farföräldrar, glöm inte bort att dom finns och glöm inte att värdesätta dom!

ja det var en fullspäckad helg med mycket happenings men det lär det bli nästa helg med för då fyller nämligen jag 23 år!


Här äter casey hennes födelsedagstårta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela