Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

It's friday baby

Publicerad 2012-08-31 13:05:00 i Allmänt

Äntligen är det helg och veckan är där med snart slut. 2000 kr gick det på att fixa mobilen som bara tog 20 min. Under dom 20 minuterna hann jag shoppa lite på H&M, köpa skydd till mobilen, handla mat på Istanbull och fika på Lindahls. Nu hoppas jag på att helgen blir bättre än veckan har varit. Onsdagen var i och för sig en bra dag, då var jag ju på kräftskiva med tjejerna. Det var så trevligt att klockan blev rätt mycket innan man var hemma. Det var till och med mörkt ute, det hör ju inge till vanligheten iallafall. På lördag ska vi till morbror som fyllt 45 så det hoppas jag också blir en bra dag. Håll tummarna för mig ;)


Blir så arg!

Publicerad 2012-08-30 17:43:00 i Allmänt

Man kan inte ha lika mycket otur som mig, jag svär! Trodde verkligen att det skulle bli en bra vecka men självklart blev det tvärtom. Idag började jag dagen med att ha sönder mobiltelefonen, ja igen. Jag blir fan tokig på mig själv! Denna gång var det displayen som gick sönder precis som första gången jag hade sönder en smartphone. Idag orkar jag inte ta mig någonstans utan bestämde mig istället för att gräva ner mig idag. Känns som att det blir en bättre dag i morgon för att lämna in mobilen (kan väll knappast bli värre nu?)!

1års vaccination

Publicerad 2012-08-29 12:48:00 i Allmänt

Imorse var det dags för BVC för Milo igen. Denna gång var förkylningen bättre så han fick äntligen ta sin vaccination. Ett stick i båda lår och Milo var helt knäpptyst, inte ett ljud sa han. Efter han fick plåster på låren så försökte han bara slita bort dom och babbla med sköterskan som pratade om hur duktig och fascinerande Milo är. Han är så tidig i sin utveckling tycker hon. Jag sa till Milo att säga "hej då", då höjer han handen och går mot dörren för att öppna. Sköterskan skrattade gott och tyckte han var dö frän. Vi lekte lite på öppna förskolan innan vi begav oss ut i solen. Till min förvåning var det faktiskt skönt ute med, så nu sitter vi här på gräsmattan och njuter. Efter att Alvin hämtas ska jag tagga för årets andra kräftskiva med tjejerna. Jag har förberett för middag och vällingflaskorna är i kylen så jag hoppas mannen min inte får några problem med våra vildingar. De var ju ett tag sedan han var själv med dom och det har ju hänt lite sedan sist om man säger så, mer om det i ett annat inlägg ;)

Im on a tree!

Publicerad 2012-08-28 11:10:00 i Milo <3

Idag efter att ha lämnat stora grabben på förskolan hämtade lilleman och jag hunden och begav oss ut i skogen. Det blev en promenad på över en timma. Idag var det behagligare ute än igår. Solen lyste och det blåste inte som igår men luften är kall, hösten är verkligen här! I morse blev det tunn mössa på för Milo. Han har ju så tunnt hår pojken och förkyld är han redan. Vi tog på honom hans nya mössa från Polarn & Pyret jag köpte på rean i sommras. Milo gillar skogen mer än Alvin gjorde i den åldern. Vi letar pinnar och tittar på blommor. Milo gillar att ge hunden pinnar och asgarvar när han får hennes uppmärksamhet. Idag satte jag även Milo i favoritträdet. Han är för söt min skogsmulle!

Lurad!

Publicerad 2012-08-27 13:28:00 i Allmänt

Trodde det skulle bli en fin och skön dag idag att spendera utomhus men ack så fel jag hade! Jag blev lurad av den sköna solen och den fina blåa himlen för burr så kalt det blåste ute. Jag började dagen med att sätta barnen i vagnen och koppla hunden för att ge oss ut på dagens första PW. Huvudet började värka nästan direkt och barnen roppade efter filt. Varvet tog vi trots den kyliga vinden men nu ligger jag fortfarande ihop frusen i soffan under en filt trots att det var flera timmar sedan vi var ute. Tror minnsan att vi stannar inne idag.

Söndagsgöra

Publicerad 2012-08-26 19:01:00 i Allmänt

Den här söndagen har vi ägnat åt städning. Närmare exakt har vi rensat ut en hel del grejer ur förrådet. Det är en sådan lättnad när man gjort det. Det är som man blivit 10 kg lättare på något sätt, och lite så är det ju. Har säkert slängt 10 kg saker som vi kanske borde sälja egentligen men lat som man är åker det i sopporna istället. Som tur är har man fått några pauser mellan städningen som gått till promenader till skogen. Vädret har som sagt varit underbart dessa dar som man måste ta vara på innan solen tar "semester". Alvin är så duktig och går själv dessa långa promenader. Han tycker nog snart om dom lika mycker som hans mor. ;)

Sol!

Publicerad 2012-08-25 21:12:00 i Allmänt

Blir lite (okey ganska mycket) irriterad på dessa väderappar som finns på våra smartphones. De är ju helt värdelösa och har väl inte stämt mycket i sommar. Jag lovar mig själv att inte titta på vädret för att jag då planerar dagarna utefter dom och eftersom de aldrig (nästan) stämmer blir det ju bara fel. Som i helgen, det skulle bli fint fredagen och regna lördag, söndag så vi bestämde oss för att strunta i landet denna helg. Istället blir det sommarvärme dessa dagar. Blir så irreterad på mig själv som går på det här hela tiden. Borde ta bort de där värdelösa apparna! Det blev iallafall en lång och mysig promenad med hela familjen i förmiddags och grillat i trädgården till lunch. På em kom svärisarna och då bakade vi asgod pizza och myste i soffan. Nu blir det mer film!

Fredagsmys hos vännerna

Publicerad 2012-08-25 08:31:27 i Barnen <3

Igår spennderade vi hela dagen hos kompisarna. Barnen hade så roligt ihop att de till och med åt lunchen ihop och hade fredagsmys. Skönt blev också vädret så det blev mycket utelek. Ingen av barnen ville sluta leka så vi lovade att de snart skulle ses igen. Vad söta de är när de skaffar sig kompisar och leker ihop. Milo är ju lite liten än men han tittar gärna på och leker brevid. Sedan blev det storhandling så vi kunde ha fredagsmys hemma med. Idag blir det nog inte lika mycket utelek då det ska regna hela dagen.

Pojkfärg VS flickfärg

Publicerad 2012-08-24 07:36:00 i Sarah talar

Åh så trött jag är på pojk/flick färger! Det är 2012 men ändå vill tex H&M och Lindex att vi klär våra barn i glittrigt och gulligt på flickor och tufft och hårt på pojkar. Det ska liksom inte finnas något mellanting, det ska bara vara så för så har det alltid(?) varit. Är det bara jag som är trött på detta eller? Och vad säger klädkedjorna till sitt försvar till uppdelingen mellan könen? -Det handlar om efterfrågan. Så kom igen nu Svenska folket se till att göra en förändring nu. Jag lovar att det är inte något farligt att köpa något rosa till er son eller köpa något tufft till er dotter, de kommer liksom inte förlora deras identitet eller kön för det! Jag köpte en rosa mugg till min yngsta son men rådfrågade min mamma först och hon svarade med att jag skulle bli sådan cool morsa om jag köpte den. Den ända reaktionen jag fått från nästan ALLA vänner och bekanta är att de frågar om de blå muggarna var slut. Det är ingen som sagt vilken fin mugg eller liknande till honom. Muggen är inte det enda han har som är i såkallad "flickfärg" utan han har tex rosa och lila kläder, bestick och tallrikar med så det är inget konstigt i den här familjen då jag och pojkarna tycker om alla färger och skulle aldrig hindra pojkarna något rosa för att det inte är en "pojkfärg"! Hur ser ni andra föräldrar på det här med pojk/flickfärger och hur gör ni till era barn?

Höstfint!

Publicerad 2012-08-23 10:15:00 i Home sweet home

När jag var ute på morgonpromenaden igår såg jag hur grannarna krattade undan löv som rammlat ner från träden och då kom jag på att hösten faktiskt är här. Promenaden gick ju sedan till blomffären där jag köpte ljung att plantera hemma. Idag efter att vi lämnat Alvin på förskolan tog jag och Milo tag i trädgårdsarbetet här hemma. Vi tog in utemöblerna, klippte gräsmattan och planterade fint på trappen. Nu är det höstfint i trädgården och snart är det dags att ta fram alla värmeljus och lycktor inne med.

In the City

Publicerad 2012-08-22 13:11:00 i Allmänt

I morse efter att ha vinkat av Alvin på förskolan tog jag vagnen och hunden på en promenad sedan lämnade vi hunden hemma för nästa promenad. Då promenerade vi till stan för lite shopping. Jag gick bla in på H&Ms home avdelning som nu även fått i till barn i stan. Fanns en massa snyggt, dock vågade jag inte handla något då vi planerar in en Ullared-resa till typ nästa månad. Sedan blev det en lunch-date i parken med pappa Richard. Nu knallar vi hemmåt till hunden som behöver rastas igen innan Alvin ska hämtas på förskolan. Inget stillasittande här inte!

Jag hade rätt!

Publicerad 2012-08-21 18:41:00 i Barnen <3

Både läkarkontrollen och Alvins dag på förskolan i dag gick bra. Förskolelärarna tyckte Alvin växt massor som person och hade längtat jätte mycket efter honom. Alvin hade delat ut kramar till fröknarna och pratat med dom om vår sommar och deras nya leksaker. Alvins fröken som har lite extra hand om honom fick vi dock säga hej då till då ho går på föräldrarledigt fom i morgon. Jag som hade hoppats på att hon skulle ha hand om Milo med. Bättre förskolelärare får man leta efter länge! Önskar henne iaf all lycka i framtiden. Milos läkarkontroll gick också kanon och han hade växt 2 1/2 cm och gått upp 1 kg. Läkaren tyckte han var tidig i hans utveckling men det brukar tydligen vara så med andra barnet. Lungor, hjärta och allt såg bra ut med.

Taggar för 1-årskontroll & förskolestart

Publicerad 2012-08-21 08:34:00 i Barnen <3

Hemma är nu Alvin taggad för förskolan och Milo för 1-årskontroll. Alvin tjatar efter kompisarna så det ska bli jätte intressant att se hur första dagen kommer gå. Förra året slängde sig Alvin efter vagnen och störttjöt. Det var inte så jätte kul som nybliven tvåbarnsmamma att lämna äldsta då. Som tur var behövde jag bara gå ut genom dörren så var det över. Jag känner dock på mig att det kommer vara lättare denna gång då jag inte tror att han kommer känna sig övergiven som sist med en nytt syskon och så är han äldre och förstår mer nu. Det ska också bli jätte intressant och se vad läkaren har att säga om Milo. Han har inte blivit kollad på hela sommaren dvs tre månader sedan så det ska verkligen bli spännande att se hur mycket han utvecklats sen sist. Whis us luck!

Tillbaka till vardagen

Publicerad 2012-08-20 13:13:00 i

Idag började Richard jobba igen efter 6 veckors semester. Den här gången på riktigt! Från början hade han ju bara 4 veckors semester men förlängde den med 2 veckor till. I morgon tar även Alvins 3 månaders sommarlov slut. Så nu har vi flyttat in i radhuset igen. Det känns ändå lite som hösten hänger i luften nu så det är ganska skönt att vara hemma ändå. Men förhoppningsvis kan vi spendera några helger till på landet innan den riktiga kylan kommer. Idag har vi förberett för förskolestarten i morgon med att rensa garderob och märka kläder åt 3-åringen. Han har inte bara växt på längden i sommar utan han har växt på flera sätt. Han har ju slutat med blöja, sova middag och så är han inte lika blyg längre utan vågar nu ta kontakt med andra människor som inte ingår i hans trygghetsnät. Det är jätte kul att se hur mycket han har utvecklats i sommar och jag hoppas också förskolepersonalen upptäcker det i morgon.

Förlovningsdag

Publicerad 2012-08-19 08:36:00 i Festligheter

Idag har jag och Richard varit förlovade i 5 år. Richard friade till mig i skärgården på min favoritplats, den vackraste platsen vi visste. Han hade köpt en symbolisk ring som var alldeles förstor tills vi beställde de riktiga tillsammans. Han var så söt för han var så nervös trots att vi hade pratat om förlovning sen innan. Det blev en jätte fin och romantisk kväll där på klippan tillsammans. Älskar dig! <3

Kräftskiva

Publicerad 2012-08-18 21:03:40 i Festligheter

Är just nu hos vännerna på kräftskiva. Barnen har dock somnat så vi vuxna sitter och tjatrar i soffan. Skönt med lite vuxentid med. Pease out people!

Tivoli och marknad

Publicerad 2012-08-17 21:11:00 i Familjeliv

Oj vilken dag, vad mycket vi hunnit med. Vi började dagen tidigt med ett tandläkarbesök. Tänderna såg lika fina ut som sist så det blev gratis även denna gång. Känns alltid lika skönt efter ett tandläkarbesök dock inte lika skönt innan. Sedan drog vi ner till staden lagom till öppning ned vännerna för att glutta lite på marknaden. De brukar ju inte ha så jätte mycket intressant men det blev t-shirts med roligt tryck på till grabbsen och en fin krok hem till hallen. Det blev såklart också både lunch och fika innan hemgång. Sedan mötte vi upp kompisarna igen för lite tivoli. Där åkte vi karuseller och köpte godis. Än hade vi inte tröttnat på kompisarna så det blev grillning och bad på stranden för att avsluta denna händelserika dag. I morgon taggar vi för kräftskiva!

Rix fm festival

Publicerad 2012-08-17 07:01:00 i Allmänt

Det blev en sväng på stan igår iallafall. Till och med middag (hamburgare i parken) på stan. Vi mötte upp vännerna och busade i parken och lyssnade på idolerna, det var så mycket folk så man fick hålla koll så alla barn var med hela tiden. Sedan gick vi lite på tivollit och vann några nallar innan vi åkte hem igen. Nu ska jag till tandläkaren och sedan blir det marknad i stan. Wish me luck!

Härliga sommar!

Publicerad 2012-08-16 16:23:00 i Familjeliv

Även i morse vaknade vi av solen, helt underbart! Vi fixade lite i trädgården och handlade lite för att fylla kylskåpet igen så vi bara kunde njuta av solen resten av dagen. Mormor kom hit för en snabbvisit så det blev en fika på Abborrebergs cafe. Det blev paj och vaniljglass denna gång medan vi hade utkik över viken. Sedan gick vi till stranden och badade i timmar känns det som. Denna gång var hela familjen i. Nu fortsätter kvällssolen skina över oss så vi funderar på att åka på festivalen i stan om barnen orkar. Nu åker visst grillen fram. Tjingeling!

Marby strand

Publicerad 2012-08-15 15:21:19 i Familjeliv

I morse vaknade vi av att solen sken in på oss i stugan. Hur underbart är inte det? Det blev lite frulle på alltan sedan packade vi väskan och gav oss av för sol och bad i Marby. Änderna var också där och svalkade sig så självklart bjöd vi dom på lite fika. Jag och Richard badade som tokiga då vattnet var så skönt medans grabbarna satt på strandkanten och plaska och lekte. En helt underbar dag blev det även idag!

Hej Herr Kantarell

Publicerad 2012-08-14 19:32:41 i Allmänt

Idag kom Malin på fika hit till Abborreberg, med sig hade hon en hel kasse med kantareller och rabarber. Alvin körde lite med Malin och sa vad hon skulle göra och Milo myste i knät. När hon åkte hem började jag och manen min rensa svampen vilket tog mer än en timma. Pju! Bara rabarberna kvar nu. ;) Snacka om att det ska göras saft och goda såser och gryter i höst!

En dag i solen

Publicerad 2012-08-14 09:16:38 i Allmänt

Igår började vi som sagt med en fisketur och lek på stranden. Sedan tog vi en promenad till Marby där vi matade hästarna. Alvin tycker det är himla roligt att gå dit och undrar vilken häst som är hans (?). Haha har jag sagt att han är rolig? Sedan gick vi tillbaka till Abborrebergs cafe och tog oss en varsin glass i solen på utkiksberget. Sedan njöt vi av solen och busade i trädgården tills grillen åkte fram. Idag börjar vi med en promenad till hästarna igen och sen kommer Malin.

Fisketur

Publicerad 2012-08-13 08:51:31 i Allmänt

Igår satte Richard kl på 5 och gav sig ut med metspöt. Vi andra låg kvar ett tag men var där vid halv 9. Lite napp fick vi men mest brax. Även jag metade upp min första fisk. Alvin är ju sådan djurvän så han tyckte ju att vi skulle slänga tillbaka alla fiskar, och masken vara ju så söta (?). Han är för rolig våran Alv. Kul hade han iallafall och var kvar och fiska med pappa ända till kl 10. Milo däremot tyckte imte det var lika kul att sitta stilla och kolla ut över vattnet men en halvtimma klarade han iallafall sen blev det lekparken. Innan lunch kom sedan farmor och farfar med.presenter från Montenegro, det var som julafton. En fika blev det med medan vi kollade på korten från resan. Skulle lätt kunna åka dit jag med, verckligen ett vackert land. Efter lunchen gick vi iväg för att testa lyckan i skogen och hittade en hel del stora kantareller även denna gång. Självklart plockade vi även lingon, blåbär och hallon med. Nu ska vi ner och möta pappa på piren igen.Abborre hade han fått denna gång, får se om jag med hinner få upp någon innan barnen tröttnar.

Sunday morning

Publicerad 2012-08-12 08:15:51 i Familjeliv

Åh vad skönt det är att vakna upp på landet igen. Milo har inte sovit så här bra på hela veckan, dock vaknade han redan kl 7 i morse men vad gör det om man får sova en hel natt? Alvin var överlycklig när han vaknade då Nellie, syrrans hund var här. Elin kom nämligen hit igårkväll när kidsen sov. Vi spenderade kvällen med en flaska vin på alltan medan grabbarna snarkade i stugan. Hur mysigt som hellst, dock ville hon ju gärna träffa grabbarna med och Alvin frågade direkt efter Elin i morse. Nu ska vi ner till vattnet och fiska!

Back to the cabin

Publicerad 2012-08-11 16:03:59 i Allmänt

Nu flyttar vi ut till stugan igen. Hoppas bara på fint väder nu innan sommarlovet tar slut. Det första grabsen gör när de kommer ut är att springa till studsmattan. Helt plötsligt börjar Alvin göra värsta volterna och kullebytter i luften. Helt sjukt duktig var han! Milo försöker självklart också hänga med men han lägger sig rätt fort på mattan.

Bus i Vasaparken

Publicerad 2012-08-10 13:24:50 i Familjeliv

Idag packade vi ihop packade våra saker och åkte ner till Vasa parken. Även mor min (som fyller år idag) var där med sina förskolebarn. Alvin hälsade och kramade om mormor och sa: var är dina barn mormor? Haha så rolig han är. Det blev både bus med leksaker och plask i poolen. Matsäck hade vi förstårs också med oss med både lunch och fika. Sedan blev det en liten shoppingtur och köpte det sista till mormors födelsedags fest ikväll. Snart är det dags att göra i ordning pojkarna för kalas!

På äventyr!

Publicerad 2012-08-09 12:21:31 i Familjeliv

Regnet fortsätter ösa ner på oss så vi åkte ner till äventyrsbadet idag. Grabbarna älskar verkligen att bada och plaska här. De tycker också det är mysigt när matsäcken åker fram och äter mycket bättre än hemma. Nu har vi precis fikat och ska nu tillbaka till vattnet!

Regn, regn och mera regn

Publicerad 2012-08-08 16:17:00 i Familjeliv

Eftersom det bara regnar denna vecka blev det ännu en tripp till öppnaförskolan idag.Vi hade en date med Leon, Jennie och Lasse. De har blivit så stora nu och har ett jätte fint samspel och komunikation. Till och med Milo fick vara med även om han valde att leka med andra saker ibland. Han tyckte mest om att gå med den stora dockvagnen i dag, medan grabbarna grus mest lekte med motorcyklarna. Tyvärr verkar ju hela dagen regna bort så nu vet vi inte vad vi ska hitta på. Kanske blir det en shoppingtur? :-)

Vi skiter i vardagen

Publicerad 2012-08-08 09:08:00 i Familjeliv

Vi skiter i vardagen och ser i stället fram emot fler äventyr med en massa goda picknickorgar. Richard hade det visst lungt på jobbet så han tog ut semester veckan ut och nästa med alltså hela Alvins sommarlov. Gissa om den här familjen är super glada för det? Det firades i går med kex, ost och vin. Idag börjar vi dagen med bus på öppnaförskolan med kompisarna i regnovädret.

Bus och shopping

Publicerad 2012-08-07 15:22:10 i Allmänt

I morse kom moster hit och lämnade av Alvin som spenderat natten hos henne. De hade haft så kul att Alvin frågade om han fick följa med idag med. Han berättade att de hade handlat en massa gott i affären och tittat på film och att han hade somnat på soffan. Efter lite lunch hemma tog vi oss en promenad till stan för att köpa en present till mormor som snart fyller år. Alvin tyckte att vi skulle köpa tallrikar, undrar då vad hon ska med det till då säger han att hon ska ha tallrikarna till hennes glas. Han är för rolig min buse! När vi kom hem hängde regnet i luften så jag tänkte att vi skulle passa på att vara ute innan regnet kom. Som tur är har det fortfarande inte regnat!

Kalas

Publicerad 2012-08-06 20:10:53 i Allmänt

Efter en dag full med bus och sång på öppnaförskolan blev det kalasfirande hos oss. Moster och mormor kom hit på fika. Moster hade köpt presenter till Milo (som fyllt år) och till mormor (som fyller år). Hon jobbar ju så mycket och missar de riktiga kalasen. Milo fick iallafall en jätte fin och mysig tröja, perfekt till hösten. Tack för idag kära ni!

Då var det slut på det roliga

Publicerad 2012-08-06 09:03:00 i Allmänt

Då var det slut med semesterfirandet det vill säga vardagslyx, dagsutflykter och god (onyttig) mat. Nu är det dags för rutiner igen, nyttigare livsstil och mer kondition. Jag har redan börjat med konditonsträning och lite nyttigare middagar i helgen dock har vi fikat varje dag denna helg. Känns faktiskt lite skönt att få in lite rutiner nu igen men självklart kommer jag sakna våra äventyr och picknickorgar med!

Sista dagen på semesten

Publicerad 2012-08-05 16:00:33 i Familjeliv

Sista lediga dagen spenderade vi på himpa igen. Denna gång blev det en hel dag med picknickorg med både lunch och fika. Solen lyste och vi myste hela dagen på utomhusbadet. Barnen badade tills de var helt blå, ändå skulle de inte upp. Det har varit en helt underbar semester i år med. Synd bara att tiden går så fort! Som tur är har Alvin fortfarande sommarlov iallafall.

Full rulle!

Publicerad 2012-08-04 17:25:34 i Familjeliv

Vilken härlig sommardag vi fick i dag. Planerna var att bara ta det lungt på Himpas utomhusbad hela dagen men det blev lite mer än så. Vi drog ner till himpa där vi badade och skojade tills det kom lite regn, eller egentligen duggade det bara lite. Fika hann vi också få i magen. Sedan gick vi till marknaden precis brevid där vi hittade en fin tavla till matplatsen som passade in perfekt. Sedan ville Alvin baka som han tjatat om sedan jag köpte handuk och servetter med bakverk på. Så nu har vi precis dragit i oss två bullar var med undantag för Milo som bara fick smaka. När vi hittar orken igen blir det en promenad i skogen för tredje gången (och sista) för idag sedan är det filmmaraton som gäller i detta hus! En dag full med happinings med andra ord. :-)

Dagens shoppingtur

Publicerad 2012-08-03 18:02:21 i Shopping

Vi tog oss en liten shoppingrunda på stan idag då jag märkt att pojkarna växt så mycket i sommar. Det behövdes nya skor och byxor! Vi hittade faktiskt ett par snygga adidas till Alvin i stolek 26 men är rädd för att de kommer vara för små snart. På H&M hittade jag servetter och kökshanduk i samma tema. Nu ska vi ta fram grillen och sen börjar vi fredagsmyset!

En dag på stranden

Publicerad 2012-08-02 20:35:38 i Familjeliv

Vilken härlig sommardag det blev idag. Självklart utnyttjade vi varenda soltimme på stranden. Kompisarna kom hit med fika och busade här ända fram till kvällen. Barnen lekte och hade det minst lika kul som föräldrarna! ;) Nu hoppas vi på en minst lika fin dag i morgon med.

Brotherhood

Publicerad 2012-08-02 10:55:34 i Barnen <3

Det är så roligt att se sönerna leka och ha så roligt och bra samspel ihop. Man riktigt ser samspelet och hur ögonen glittrar när de leker tillsammans. Busungar är de båda två! De lär sig verkligen av varandra och just nu är det Alvin som härmar Milo med ljud och rörelser men Milo försöker också göra som Alvin ibland. Nästa år när pojkarna är större tror jag det kommer vara tvärt om. Alltså Milo som kommer vilja göra som storebror i stället då han är stor och kan han med. Det är iallafall roligt att se dom små liven ihop!

I trädgården

Publicerad 2012-08-01 14:51:15 i Allmänt

I morse promenerade vi ut till landet. Vi stannade upp och handlade lite rökt lax och jordgubbar att mummsa på i trädgården. Tyvärr mådde inte Alvin bra i morse då han klagade på magont och kräktes en gång. Därför tar vi det bara lungt i trädgården och njuter av solen idag.

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela