Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Årets kräftskiva

Publicerad 2009-08-31 16:22:26 i Allmänt

I lördags hade vi kräftskiva hos svärföräldrarnas stuga på landet. Mamma och syran var också bjudna. Vi hade det mycket festligt med kräftor, pajer, ostar, räkrörer, bröd och kex. Jag, Richard och Alvin sov över från torsdag till söndags medans mamma och Elin åkte hem. Vi hade tre kamp med kast i däck, pill och penna i flaska som svärfar tog hem. Farbror Tobbis kom tvåa och Richard trea sen kom jag på fjärde plats. :D Men jag fick inget pris som de andra tyvärr.


lite bilde från kvällen





Alvins milstolpar vid 3 månader ålder

Publicerad 2009-08-22 13:04:32 i Alvin <3

Alvin blir bara större och större. Nu går det verkligen undan. Han jollrar med oss hela dagarna och blir själv chockad över de ljud han får fram. Det är också roligt att se honom titta och studera något mycket länge och nogrant så som En leksak eller någons ansikte. Och fler framsteg kommer varje dag. Jag kommer fortsätta hålla er uppdaterade.

Alvins milstolpar:

* Fixerar blicken
* Följer föremål med blicken
* betraktar människors ansikten
* svarsleenden
* jollrar
* lyfter huvudet rellativt stadigt
* vänder uvudet i den riktning ljud kommer ifrån   
* viftar med armar
* sparkar med benen
* lyfter bröstet när han ligger på mage




Dagens

Publicerad 2009-08-18 15:48:56 i Kläder

Köpte ett par gladiatorskor på rean för några veckor sedan som jag inte hunnit visa. De är så sköna och svala, perfekta i denna varma somar vi har haft. Beltet är ifrån indiska och klänningen är några år gammal också där ifrån.

Alvins dop

Publicerad 2009-08-17 12:29:29 i Alvin <3

Igår hade vi dop för Alvin som fick namnet Alvin Urban. Alvin sov igenom hela ceremonin och skötte sig så himla fint genom bjudningen med. Han fick hoppa runt där bland alla nära och kära. Min syster sjöng två låtar tillsammans med hennes bäste vän i kyrkan. Det var så fint så vi alla satt och rös. Efter ceremonin bjöds det på smörgåstårta och till efterätt bakade mamma en slags jordgubbstårta. Det var inte dåligt med presenter heller. Alvin fick så mycket fint, vi är jätte tacksamma för allt. Allt vart så himla lyckat och jag är supernöjd med hela dopdagen. ♥



Första skrattet

Publicerad 2009-08-09 15:39:52 i Alvin <3

Nu ler Alvin och "skrattar" åt oss om dagarna. Titta så stor och söt man blivit. =) Och snart är det dags för dop oxå. Mycket att förbereda. Det känns lite läskigt att ha ansvar över att bjuda 60 personer på mat osv. Bara Inget fattas så vi inte står där och muggarna tex inte räcker.  Gahhh orolig!


Ekön i mitt hjärta <3

Publicerad 2009-08-03 15:57:10 i Allmänt

Nu har vi kommit hem efter en månad i skärgårn. Det har verkligen varit helt underbart. Vi har bara legat och slappat i solen hela dagarna. Så avkopplande det har varit. Och nu är vi tillbax till den stressiga staden Norrköping. På Ekön har vi bara badat och ätiigt gott, åkt in till Viken eller Udden för lite shopping och käk bara. Väl hemma börjar man dagen direkt med tvätt och shopping på stan. Ska nämligen ha dop om två veckor. Mycket att göra nu. stress stress stress!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela