Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Ķvällsdopp

Publicerad 2017-06-29 10:04:49 i Allmänt

Vilken varm och härlig dag det blev igår. När Richard kom hem från jobbet åkte vi direkt till mårängen för ett ķvällsdopp och åkte inte hem förrän kl 19. Alla somnade sedan ganska fort efter kvällsmaten. Hoppas på en lika skön dag idag, dock ser det ut att bli mer molnigt idag.
 

Nya huset

Publicerad 2017-06-28 09:02:14 i Allmänt

Igår åkte vi ut till det nya huset så även grabbarna fick kolla in tomten och sina nya rum. Gud vad det här känns bra. Känns helt rätt för oss. Och säljarna var supertrevliga och bjöd på fika. 
 

Parkhäng med sol och bad

Publicerad 2017-06-27 13:24:00 i Allmänt

Idag skulle mamma till parken med fritat så jag, syrran och barnen hängde på. Även våran kusin var där med hans frita.
 
Det blev mkt bad och studsa i studsmattan. Efter lite fika cyklade vi hem igen. Nu väntar vi bara på pappa så ska vi åka och kolla in vårat nya hus. :)
 

Nu säljer vi radhuset!

Publicerad 2017-06-26 16:37:00 i Allmänt

Nu säljer vi vårat älskade radhus med hörntomt i lugna och barnvänliga Pryssgården. Varmt välkommen på visning 😍
 www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrkopings-kommun-norrgardsvagen-19c-11865056

Tjejkväll

Publicerad 2017-06-24 20:23:11 i Allmänt

Idag åkte grabbarna ut och tälta så jag och Juni körde grillkväll med moster och mormor. Alltid lika trevligt!
 

Fullt upp!

Publicerad 2017-06-21 19:55:00 i Allmänt

I morse kom moster och kusinen hit så jag och Juni kunde åka till BVC för 1-årssprutan. Det gick jätte bra, knappt inga tårar.
 
Sen bjöd jag på grillad korv och rabarberpaj innan vi promenerade till pappas grav. Idag var det 9 år sedan han gick bort, samt så skulle han blivit 53 år idag. Älskade pappa! Vi passade även på att ge blommor till alla våra saknade.
 
Efter besöket på kyrkogården tog jag med mig Juni till sommarfest på mitt jobb. Men sen kände jag att Juni började bli febrig så vi åkte hem tidigt och grabbarna åkte och bada. 
 
Nu sover de allihopa så Nu ska även Richard få smaka på lite paj!
 
 

Hemma

Publicerad 2017-06-20 21:56:00 i Allmänt

Nu är mina boys hemma igen. Känns alltid så konstigt och tomt när de inte är här men nu är de tillbaka igen som sagt och det var full rulle direkt.
 
De har haft två helt fantastiska dagar på farmor och farfars land med glass på smultronstället, sol och bad! De har fått äta det bästa dom vet -happy meal, glass och jordgubbar m. mjölk, plus lösgodis. Gissa om de var lyckliga när de kom Hem? 
 
Vi hann också med lite jordgubbar och glass i solen idag :)
 

Restaurangbesök

Publicerad 2017-06-19 22:07:50 i Allmänt

Idag tog Richard halvdag på jobbet och kom där med hem tidigt till mig och Juni (grabbarna sover över hos farmor och farfar). Vi kollade in sommarrean och käkade sedan middag på pincho. Juni satt glatt och åt med oss i 1 1/2 h. Jätte trevligt!
 
 

Trädgårdsjobb och bad

Publicerad 2017-06-17 21:21:46 i Allmänt

Idag har jag och Richard fixat här hemma i trädgården. Klippt ner och beskurit träd och buskar som växer sig helt vilt i detta regn och solväder, köpt nya blommor och planterat både ute och inne. Vi har också möblerat om lite inne hos grabbarna. Iochmed värmen var barnen och bada hos mormor på morgonen och på em åkte vi alla till himpa. Imorgon ser det ut att bli ungefär likadan dag. Dock är det kalas på fm och sleep över hos farmor och farfar på em. Men jag, Rille och Juni ska ge påta hemma.
 

Junis födelsedag samt skolavslutning

Publicerad 2017-06-15 09:07:00 i Barnen <3

Igår sjöng jag och grabbarna för Juni  kl 8 så hon fick vakna till ballonger och paket. Sedan vid 14 kom Alvin och mormor hem och då bakade jag smörgåstårta samt frukttårta. Kl 16 kom pappa R och syrran med familj hit och vi kunde äntligen äta allt mumsigt och Juni fick öppna sina paket.
 
Kl 18 var det sedan dags för Alvins skolavslutning och då mötte vi upp farfar som kom med sommarpresenter! Juni somnade såklart och vi fick väcka henne när vi kom hem. Så vid 23 i gårkväll somnade hon sen för natten och sov ändå till nu. :)
 
Hon tog också tag i det här med att gå nu och går omkring helt själv här Nu, alltså inte bara ett par steg utan genom hela rummet. Så stolt!!!
 
 Vilken dag!

Juni 1 år

Publicerad 2017-06-14 12:02:19 i Juni <3

Och så kom den stora dagen som vi har sprungit fram till i ett helt år nu. Sjukt fort har det iallafall gått. Som sagt är hon 70 cm och 8 kg stor nu och drar alltså 74 i kläder. Köper jag nytt blir det st 80 dock. 18-19 har hon i skor.
 
Hon säger "mmmm" när hon äter nått gott som oss vuxna samt håller en telefon mot örat och säger hej och mamma.  Går 5 steg sen fegar hon ur, går ju sjukt mkt fortare att krypa så det föredrar hon fortfarande. Klättrar gör hon också och är över allt samtidig. "Lilla terroristen" kallad hon för här hemma haha. Klappa händerna och imse vimse spindel samt flörta gör hon medan hon dansar och sjunger hellst till babblarna. Den sången är den enda hon sjunger med en så länge. Annars är hon inte snål med kramar och pussar min lilla mysis.
 

Villaägare

Publicerad 2017-06-13 22:21:00 i Festligheter

Idag blev jag och R villaägare!!! Vi firade i lördags att vi vann en budgivning på ett hus 20 min från stan, och idag skrev vi på papprerna. Så i höst ska vi bo skapligt mycket större än nu (mer än de dubbla). Och pricken på i't så vann syrran en budgivning idag på ett radhus i samma område. Helt galet!!! :D Så det blir en hel del firande nu haha.
 

1 års kontroll

Publicerad 2017-06-12 19:38:00 i Juni <3

Idag var vi på Junis 1 års kontroll. 8100 g och 70 cm stor har hon hunnit bli min plutta. Ingen vaccin blev det dock då hennes hosta ff inte är så bra och de tyckte Juni var lite varm så de tyckte vi kunde vänta 1 vecka. Hoppas hon inte ska bli sjuk nu!
 
 Här härmar Juni mamma som pratar i telefonen :D

Firar

Publicerad 2017-06-10 22:53:00 i Festligheter

Idag kom både Rs päron och min familj för att fira med oss ikväll. Mormor stannade tillochmed över. Imorgon ska vi till henne för poolparty nämligen.
 

Fredagsskoj

Publicerad 2017-06-09 20:06:00 i Allmänt

Oj vad fort den här veckan gick! Måndag-tisdag hemma, onsdag i skolan och Milo hemma. Bondgården torsdag och parken idag. Måndag utflykt, tisdag "himpadag" och skolavslutning på onsdag, så är vi klara för denna termin. Det som är spännande denna gång är att vi inte vet hur det blir nästa termin iom att vi letar hus, helst utanför stan. Och blir det så kommer vi ju byta skola till grabbarna. Aja den som lever får se!
 
Idag är det ju kort dag i skolan, så när det slutade regna har vi varit ute på långpromenad och spelar fotboll samt kastat sten i vattnet. Vi hann också med att grilla kött och grönsaker innan vi gick in för att lägga barnen.
 

Vädret

Publicerad 2017-06-08 15:52:00 i Allmänt

Oj i dag har vi haft både underbart väder med mycket sol och sen oväder med mycket regn. Trots många timmar utomhus har vi hela tiden klarat oss från regnet. Hoppas på samma tur i morgon!
 
 
På morgonen tog vi en PW med en nyvunnen vän och hennes dotter runt kvartert och på en tog vi cykeln till syrran för ännu mera promenerande. 6 timmar hann vi med innan regnet kom. Jag och Milo hann tom med en fika på altan innan regnet kom
 

I skogen

Publicerad 2017-06-06 19:34:00 i Familjeliv

Enligt klart.se ska det typ regna i 2 veckor i rad nu så vi passade verkligen på att hänga ute hela dagen idag. Kvällen spenderades i skogen med hela familjen. Vi kastade pinne, klättrade och lekte jaga bla. Jag fick oxå med mig en fin blombukett hem. :)
 
 

En dag på Kolmården

Publicerad 2017-06-05 21:48:43 i Allmänt

Idag passade vi på att ta en dag på Kolmårdens djurpark och för första gången var Juni vaken hela 4-5 timmar där. Väl hemma sov hon dock rätt länge sen ;) 
 

Barnkalas

Publicerad 2017-06-04 22:37:00 i Alvin <3

Nu har grabbarna haft sitt discokalas. Fullt hus har det varit med 12 killar och "det vet du" springandes i högtalarna och en massa chips, godis och glass i 2 h. Ballongleken, dansstopp och limbo hann vi också med. Det var två väldigt trötta och nöjda killar som gick och la sig ikväll. ;)
 

Sol och bad

Publicerad 2017-06-02 23:04:32 i Allmänt

Oj vad förvånad jag blev när vi fick sådant fint väder idag. Jag packade ihop barnen och mötte upp kompisarna för picknick i parken direkt efter skolan. Då sprack verkligen solen igenom och helt plötsligt blev himlen precis blå och solen lyste varm. Så när R kom hem från jobbet packade vi om väskan och åkte ut till marängen för bad och bollspel. Perfekt dag i solen med andra ord!
 

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela