Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Valborgsmässoafton

Publicerad 2010-04-30 13:22:17 i Allmänt

Idag är det den siste april, valborgsmässoafton. Ikväll tänds majbrasan, karusellerna går i högvarv och fyvärkerierna tänds på. Men det är inget vi kommer att titta på idag. Idag är det 2 dagen på våran flyttning. Igår körde svärfar några kartonger och soppåsar till radhuset medans svärmor städade våra fönster. Vi åkte också och tittade på tapeter och färg men vi har inte bestämt oss än. Idag har vi städat ugn och avlopp så det är inte så mycket kvar nu. I eftermiddag börjar vi köra saker igen och imorgon går det stora lasset.

Avatar

Publicerad 2010-04-29 12:39:19 i Tips

Igår kom Avatar ut på DVD. Filmen var riktigt häftig och bra gjord faktiskt. Det var en film jag inte riktigt är van vid att se och jag kan inte gemföra den med någon annan film. Jag tror det var därför jag tyckte den var så bra. Så gå och hyr eller köp den idag!

Idag får vi nyckeln till radhuset!

Publicerad 2010-04-29 10:08:27 i Allmänt

Äntligen är dagen här, dagen vi får nyckeln till radhuset. Så här med har flytten börjat! Så skönt att vi kunde få nyckeln redan idag så vi kan börja lite smått. Så de första lasset åker i em. Medans Richard och hans pappa kör dit grejer så ska jag och Richards mamma tvätta fönster. Imorgon blir det också att flytta och städa och sen går det stora lasset på lördag morgon. Så hela helgen går åt till flytten för oss, men lite valborgsfirande ska man väl hinna med. =)

Genomförkyld och grinig

Publicerad 2010-04-28 17:11:07 i Alvin <3

Idag har min lille Alv blivit sjuk. Eller han har haft lite feber fram och tillbaks men det är inget som märkts på honom. Men idag är han helt genomförkyld. Det började egentligen inatt, då var han så täppt så han inte kunde andas genom näsan. Vi tog då fram näsdroppar men det var inte till någon hjälp. Snoret bara rinner och han vägrar äta men välling tar han. Så trött, kinki och grinig är stackars Alvin idag. =(

Ojojoj vilken sommardag!

Publicerad 2010-04-27 18:59:33 i Allmänt

Vilken härlig dag vi vaknade upp till idag. Det känns som sommar trotts att luften fortfarande är kall. Vi började dagen med en långpromenad genom skarphagen, kärrhagen och kättsätter, genom skogen och tillbaka. Så härligt det var, så härligt att det blev en till promenad genom skarphagen, kärrhagen, skarptorp till klocket och genom skogen. Vi stannade hos mormor (Alvins) för att sola lite på baksidan för att sedan ta ännu en skogspromenad, genom klocket, skarptorp, skarphagen och till ektorp där vi mötte upp Richard som slutat jobba. Snacka om att vi är helt slut alla tre här hemma efter all utomhusaktivering!

Hemma går det dock inte att ta det lungt trotts att man är helt slut. Här har vi fullt upp med packning och städning. Har kommit på att det är smidigare att tömma och packa ner ett skåp och sedan städa det direkt så man slipper det sen. Alltså behöver vi inte egna en hel dag till bara städning sen. Så nu har vi packat ner det mesta. Kökskåp är tomma och städade, garderober är tomma och det mesta överlag är nerpackat. Skönt!


Mina käraste

Publicerad 2010-04-27 11:03:25 i Alvin <3

Här är mina käraste älsklingar. De är så sööta de där två. De ligger och myser hela dagarna. Det märks att de tycker om varan. =) Härligt att se!


5 års kärlek ♥

Publicerad 2010-04-26 16:01:24 i Allmänt

Idag har jag och Richard varit tillsammans i 5 år. Var av de 5 åren har vi varit förlovade i 3 år bott ihop i 4 år och haft barn ihop i 1 år. Casey fick Richard med på köpet då hon var 6 månader när vi träffades. =)

Hur vi ska fira detta idag vet jag inte. Eftersom vi har dubbel hyra denna månad och IFK spelar ikväll så blir det inget speciellt. Richard ska iallafall få en fin blombukett av mig. Vi får se vad han hittar på till mig. =)
Lek i folkparken

Publicerad 2010-04-26 15:25:20 i Alvin <3

Idag tog jag och Alvin en promenad till folkparken med Leon och hans mamma Jenny. Vi träffades redan kl halv 11 i stan och tog oss en promenad till folkparken. Där fick kidsen gunga och åka lite rutschkana. Vi tog också en glass som barnen fick smaka. Alvin tyckte mer om glass denna gång en sist. Sedan tog vi oss en promenad tillbaka till stan där vi mötte upp Alvins moster.

Casey väntade otåligt på oss hemma så det blev en promenix med henne också när vi kom hem. Vi tog en promenad till skogen och plockade en liten blombukett. =)

Alvin 11 månader

Publicerad 2010-04-25 17:49:54 i Alvin <3

Ja, idag blir Alvin 11 månader gammal (334,805349 dagar). Herregud vad stor han blivit. Kan verkligen inte förstå vart tiden tagit vägen? Han har lärt sig så mycket på dessa månader att det inte är klokt. Denna månad har han börjat göra jätte roliga minner som jag inte har en aning om vart de kommer ifrån. Det är verken från mig eller Richard. =) Alvin äter själv och  tar stora bitar och är jätte duktig med maten. Han vinkar och pekar på saker han vill ha och kommunicerar jätte duktigt med oss. Han kan stå själv utan att hålla sig i något i ca 5 sekunder och har blivigt ganska så stark och stadig i kroppen.


11 månader

Nu kan barnet sträcka sig efter leksaker och sätta sig upp från liggande ställning. Ibland står han på händerna och knäna och gungar fram och tillbaka. En del barn kan ställa sig upp till stående med hjälp stöd. Nu ålas och kryps det (eller så används något annat sätt) för att förflytta sig framåt.

Kontrollen på fingrarna har blivit större. Barnet lär sig peka och trycka på saker. Han kan vinka och klappa, släppa saker, kasta saker och lägga dem tillrätta. Barnet kan plocka upp små saker och griper efter skeden när de blir matade.

Barnet förstår gradvis flera ord och flera ljud och sätter dem tillsammans. Han använder rösten för att få uppmärksamhet eller hjälp med något. Med hjälp av synen kan man se att barnet letar efter sina leksaker.

Barnet tycker det är roligt att tömma skåp eller lådor och stoppa tillbaka sakerna. En boll blir en rolig leksak och lådor och klossar är spännande att flytta runt. Barnet vill gärna stå och gå och gillar ramsor och sånger.


Helgen

Publicerad 2010-04-25 17:41:29 i Allmänt

Ojojoj villken helg! I fredags hade vi middag hos mamma. Vi käkade grillspätt (fläskfilée, kyckling, chorizo korv, champinjoner och paprika) Med klyftpotatis. Det var mycket lyckat och vi åt alla så mycket att vi inte behövde äta på flera dagar efteråt. Hehe. =) Vi drack ett mycket gott vin (black tower) till maten som var pricken över i.

Lördagen hyrde vi två Toppen bra filmer "horsemen" och "paranormal activity". De var skit spännande, sådant som jag gillar. Till filmerna svullade vi pizza och popkorn.

Idag åkte vi ut till farmor och farfar och spenderade dagen på deras land. Där grillade vi gott och hade det allmänt trevligt med lite krattning och sådant kul. Jag längtar verkligen tills man har ett eget hus lite utanför stan. Nu håller Richard på med maten. Det blir minutbiff med potatisgratäng. Mmmm =)


Nu är det vår igen

Publicerad 2010-04-23 12:21:36 i Allmänt

Efter att ha snöat i två dagar i rad nu så är entligen solen tillbaka. Nu är våren här igen och får aldrig mer försvinna igen sådär. Ute har ju vitsipporna blommat för flera dagar sedan, vi har tagit av oss jackan för att lämna den hemma och haft måna grillkvällar nu. Så nu får det faktiskt vara vår!Guldlockar

Publicerad 2010-04-23 12:05:51 i Alvin <3

Min lille plutt får så fina lockar efter att ha badat. Men med mössor och allt sånt på huvudet försvinner dom fort. Nu är Alvin nybadat och fin, därmed luktar han som sommar och är len som sammet. =)

God natt

Publicerad 2010-04-22 19:06:28 i Alvin <3

Ikväll är det Alvin som läser godnattsaga för Casey. De har bäddat ner sig så skönt i min säng och myser. Vart ska jag få plats då? Det ser ut som att jag får sova på soffan inatt. hehe =)

Saker du lärt din bebis

Publicerad 2010-04-22 15:06:54 i Alvin <3


Varje gång du matar, tröstar eller byter på din bebis lär du den att den kan lita på att du finns där och att du tar hand om den. bebisen lär sig också att även om du försvinner ur sikte för en stund så kommer du tillbaka.

Du lärde din bebis att den ibland klarar sig själv. När ditt barn gnäller väntar du en liten stund och ser vad som händer. När det snart blir tyst igen klarade din bebis sig på egen hand. Du har precis lärt din bebis att den faktiskt inte alltid behöver din hjälp.

varje gång du beskriver något, pekar på något och säger vad det heter eller säger bebisens namn så ger du den en liten minilektion i hur språket fungerar. Ju enklare ord desto bättre, men all muntlig kommunikation är bra.

Du tränar ditt barns balans när du bär på ditt barn, när ditt barn sitter i barnvagnen eller när du gungar ditt barn.

Du lärde din bebis att samarbeta. Alla har vi väl lekt tittut med våra bebisar? Det är inte bara skrattframkallande roligt utan också en utmärkt övning i samarbeta. Först gömmer du ditt ansikte, sen ditt barn, sen du igen. Alla liknande övningar som är enkla och repetitiva hjälper ditt barn att förstå hur det sociala samspelet fungerar.

Genom att låta ditt barn plaska i vattnet, leka med plastskålar, slänga omkring på tex majskrokar lär du ditt barn hur saker och ting fungerar.

Du lärde din bebis att du tar hennes känslor på allvar. Du kittlade din bebis under fötterna och hon skrattade.
Men så började hon gnälla i stället och då slutade du. Där och då visade du din bebis att du uppfattar hennes
signaler och att du respekterar dem. Eftersom bebisar inte kan prata litar de på att deras föräldrar kan tolka deras ansiktsuttryck och deras gester.

Genom att ha fasta rutiner lär du din bebis att hans värld är förutsägbar, stabil och konsekvent. De hjälper din bebis att förutse vad som kommer att hända härnäst och vad han kan förvänta sig.

Snö och babysång

Publicerad 2010-04-22 13:10:49 i Alvin <3

Nu är vinten tillbax, men inte för att stanna hoppas jag. Vilket aprilväder vi har, rena aprilskämtet. Usch! Nu hoppas vi på bättre väder till helgen för här ska det grillas. =)

Idag var det babysång igen. Alvin tyckte det var jätte kul idag med. Han lekte och stoja med både mig och de andra barnen. Det är så roligt att se Alvin ihop med andra barn. Vi fick ta en promenad med Tessan och Olivia till spårvagnen pga detta snöovädret för att sedan ta en promenad hem ist då det slutat snöa.

I tisdags bjöd Olivia Alvin på en kaka som han även fick smaka idag. Så nu byter Alvin ut sitt rån och riskaka emot den. Inget annat funkar nu utan det är just den kakan han ska ha. Det är tur Olivia är så snäll som bjuder. =)

Babygunga

Publicerad 2010-04-21 14:15:39 i Alvin <3

På Lekia hittade jag en babygunga för 199 kr. Eftersom Alvin hade så kul i lekparken igår med allt gungande så funderar jag på att ha en på baksidan sen när vi flyttar. Det skulle nog Alvin tycka om. Det kan han önska sig på sin 1 års dag. =)

Alvin -det nya trumproffset

Publicerad 2010-04-21 11:30:15 i Alvin <3

Igår köpte jag en leksak till Alvin på stan. Det blev en trumma. Eftersom Alvin gillar att banka och ha sig trodde jag att en trumma skulle bli perfekt. Vad rätt jag hade. =) Alvin tyckte det var jätte kul att dunka och slå på den. Så här hemma är det mycket oljud för tillfället. Men det stör mig inte bara Alvin har roligt så är jag nöjd. (just nu ilf) :P

Lek i Vasaparken

Publicerad 2010-04-20 16:41:16 i Alvin <3

Idag åkte jag och Alvin för att träffa Malin och Olivia. Malin var nämligen barnvakt åt sin guddotter. Först tog vi oss en runda på stan där jag handlade en jätte rolig leksak åt Alvin sedan gick vi till Vasaparken. I vasaparken gungade vi och åkte rutschkana tills Olivias mamma kom. Sedan tog vi en fika på parkbänken. Det blev en jätte trevlig eftermiddag med mycket lek och skoj.

Pannkakor för hela slanten

Publicerad 2010-04-20 12:25:00 i Alvin <3

Idag blev det pannkakor till lunch. Alvin älskade verkligen dom. Han fick äta med händerna och han bara vräkte i sig. Han fick nästan i sig en hel pannkaka. Nu hoppas vi att han inte blir dålig i magen efter all mjölk och ägg. Han har fått smaka pannkakor förrut men aldrig ätit en själv. Första gången blev han jätte dålig i magen andra lite och sist ingenting så vi får se hur det går efter idag.

Flyga med barn

Publicerad 2010-04-20 10:30:25 i Resa

Att resa med barn kan vara svårt, stressigt och jobbigt men det behöver inte vara så. Att flyga med ditt barn behöver inte bli en mardröm. Man bör inte flyga med ett nyfött barn då man hellre bör lära känna varandra den första tiden. Men under de 6 första månaderna kan man flyga genom Europa.

Ett bärsele är bra att ha med sig på flyget som du även har användning för på flygplatsen också. Vid start och landning rekomenderar jag att amma ditt barn. För större barn kan tuggumit vara till hjälp mot problem i trumhinnan.

Tänk på att ta med något gott att äta till ditt barn som är för liten för den vanliga maten som serveras på flyget. En mediaspelare rekomendera jag för att kunna se på film. Mjuka sköna kläder, blöjor och tvättlappar bör du också ha i bagaset. Ta med nya leksaker att successivt ta fram under resan vilket gör det mer spännande för ditt barn. De större barnen tycker det är spännande att flyga och kräver inte så mycket.

Alvin var 6 månader när vi åkte till Teneriffa. Det var första gången att flyga med honom och allt gick jätte bra. Han nöjde sig fint med att sitta i mammas och pappas knä och sov mycket. Men när han väl fick sitta helt själv på pappas plats blev han överlycklig. Det blev en jätte fin och trevlig resa för oss.

Nu åker vi lite längre, nämligen till Egypten. Då kommer Alvin vara 1 ½ år gammal. Alltså kommer han inte vara lika nöjd med att sitta i mammas och pappas knä. Då blir det mediaspelare, leksaker och något gott att snaska på för att göra Alvin nöjd. Förhoppningsvist går denna gång lika bra.

r

Juice

Publicerad 2010-04-19 14:23:13 i Alvin <3

Idag är det måndag igen och en ny vecka har inletts. Vi började dagen med lite god frukost, ostmacka och juice. Ja, vi har låtit Alvin smacka på juice och han tycker det är sååå gott. Vi späder såklart väl ut juicen så det inte blir för starkt för magen.  Vi dricker bravos apelsinjuice här hemma. Jag tycker om den då det inte finns någon fruktkött i den.


Min väns dödsannons

Publicerad 2010-04-19 10:10:29 i Allmänt

Nu har min väns dödsannons varit i tidningen. Hans begravning äger rum den 7 maj. Här kan ni läsa dödsannonsen. Så nu blir det att fixa barnvakt så man kan gå på begravningen. Vilken sorglig dag, en mardröm för många.

Skogspromenad och grillat

Publicerad 2010-04-18 16:59:34 i Allmänt

Dagen började vi med en skogspromenad där vi släppte hundarna. Hundarna var som tokiga när de sprang omkring och luktade på allt som blommat upp. Efter den härliga skogspromenad blev det grillat. Mycket gott som vanligt. Grillat är verkligen en favorit här hemma. Alvin gillar det skarpt med. Härligt!

Ost, kex och mys

Publicerad 2010-04-17 19:31:37 i Allmänt

Kvällen har vi bara myst med en massa gott och trevligt på tvn. Solen lyser och det är jätte skönt INOMHUS. Ute är det kall luft och en stark vind, inte så skönt alltså. Men solen är iallafall framme. =) Så ikväll har ostarna och kexen kommit fram med ett gott kallt vitt vin. Alla ligger vi helt utslagna i soffan och myser. Så det är himelriket här nu. =) Hoppas ni med har en trevlig lördag! :-D

Flytt om 2 veckor

Publicerad 2010-04-17 10:07:30 i Allmänt

Idag är det packning som gäller hos oss. Vi flyttar ju om bara 2 veckor nu. Känner mig lite stressad bara jag tänker på det. Kan man inte bara få det överstökat? Ajja så mycket packning är det ju inte kvar, mest dom stora grejerna. Sen är det ju städningen som jag oroar mig mest för. Fönster, ugn och avlopp. Förhoppningsvist går allt bra.

Igår åkte jag och Alvin till Ingelsta med Lina för lite shopping. Det blev också en lunch på Lindahls, där blev det bakpotatis med skagen. I mina shoppingpåsar låg det tillslut en tavellist till Alvins rum, Tygskor till Alvin och lite kläder till både mig och Alvin. Kvällen spenderade vi hos min käre mor där vi grilla och hade det trevligt.

Alvins nya tänder

Publicerad 2010-04-16 09:10:59 i Alvin <3

I påskas fick Alvin två tänder till. De var två tänder där uppe som kom. Under den tiden dreglade han rätt mycket så man förstod att något var pågång. Men titta så söt man blev med två tänder upptill också. =)

Babysång

Publicerad 2010-04-15 17:58:26 i Alvin <3

Idag var jag och Alvin på babysång. Det var jätte kul. Alvin var inte lika blyg som jag trodde han skulle vara utan han var nyfiken och tittade på det mesta. Still ville han inte vara (som vanligt) men dansa var kul. =) Så babysång blir det fler gånger. =)

När vi kom hem till Casey ville hon såklart också ut och njuta av solen så det blev en promenad. Vi gick den vanliga skogspromenaden och sedan satte vi oss på en filt utanför och bara myste. Så skönt!
Ännu en dag i solen

Publicerad 2010-04-14 18:37:29 i Allmänt

I dag kom Lina på besök. Vi tog en liten kort promenad och en längre fika i solen. Det var mycket trevligt. Nu ser du iallafall hur det är att ha barn (springa efter hela tiden) Hehe. Bra träning. =) Efter Linas besök träffade jag mamma, syster och hundarna. Vi tog en tripp till skogen. Så skönt det är med vår!Vårtecken

Publicerad 2010-04-13 15:22:00 i Allmänt

Förmiddagen har vi gått i skogen och legat på en filt i solen, ungefär som igår. Det är verkligen en vacker och varm dag idag med. Vi får hoppas att det håller i sig nu. Jag vill inte ha några fler kalla, ruggiga eller regniga dagar. Nu får solen lysa på oss resten av åtet känns det som. =)

I skogen och i villaområdet hittade vi en massa härliga vårtecken som dessa.


Första smakprovet på glass

Publicerad 2010-04-12 19:34:13 i Alvin <3

Dagen har vi spenderat ute med syran och voven. Vi har haft så trevligt. Snacka om att jag har ont i fötterna för att vi gått så mycket idag. Shit knappt varit inne något jue. =) Vi tog en sväng till Halvars där Alvin fick smaka på glass för första gången. Det blev mjukglass i bägare. Det var mumma. Efter det tog vi en sväng till Elin och spelade lite tvspel som jag var asgrym på. :P Sen kom Richard ifrån jobbet och vi tog en promenad hem. En riktigt underbar dag i solen med andra ord. =)


Mys i solen

Publicerad 2010-04-12 14:05:19 i Alvin <3

Hela förmiddagen har vi bara varit ute och njutit i solen. Gud så skönt det har varigt. Efter en långpromenad satte vi oss ute på en filt och hade en liten picknik. Det var verkligen jätte mysigt. Det är ju ändå runt 30 grader i solen. Så himla skönt. Nu är vi inne en kort stund men bara för att käka lunch. Efter lunchen ska vi ner till Halvars och ta oss en glass. =)

Grillpremiär

Publicerad 2010-04-11 20:08:03 i Allmänt

Idag grillade vi hos mamma för första gången i år. Så himla gott! Tusan vad jag längtat efter grillat. =) Det blev Honungsmarinerad fläskfilé med färskpotatis med Parmesanost, vitlök och basilika. Riktigt mumma blev det.

Eftermiddagen spänderade vi med ett medium. Hon var verkligen skit bra. Hon sa att jag och Richard komliterade varann bra. Hon pratade om att vi har planer för hus och att Richard borde lyssna på mig i det här fallet. Vilket låter jätte bra för mig. =) Hon pratade om att jag bör jobba med psykiatri med människan och kroppen vilket jag redan gör. Kul tycker jag. Min mormor, farmor, gammelmorfar och min kära far kom fram vilket jag önskade. Ja det var verkligen en bra dag idag. =)Gårdagens inflyttningsfest

Publicerad 2010-04-11 19:58:08 i Allmänt

Gårdagen blev mkt lyckad. Fin lägenhet med mycket rymliga rum. Där får du det nog bra Malin. Det var ett gäng olika människor vilket var mycket roligt.

Alvin spänderade kvällen hos farmor och farfar. Allt gick jätte bra vilket var skönt. Han har ju blivit en stor kille nu ju och nöjer sig med det mesta.


Inflyttningsfest

Publicerad 2010-04-10 17:33:29 i Allmänt

Ikväll är det inflyttningsfest som gäller. Malin som bott granne med mig några år nu har flyttat ifrån oss. Hon dumpade Norrköping mot Söderköping. Så nu är vi påväg till Sörping för att se hor Malin bor nu. Det ska verkligen bli jätte kul, det var länge sedan vi sågs nu. Så här ser jag ut ikväll =)Resan är bokad!

Publicerad 2010-04-10 14:13:03 i Resa

Nu har vi bokat årets resa till Egypten, hurghada. Hotellet heter Sea Garden. Det känns så skönt att det äntligen är bokat och klart nu. Vi har pratat lite smått om att åka någonstans nu när jag fyller 25. Det ska bli jätte kul att få fira min födelsedag i tunna kläder i sommarvärme vilket jag aldrig förr gjort eftersom jag fyller år på vintern. Det ska också bli väldigt intressant att se vad familjen hittar på för att fira mig där nere. =)

Vi kommer att åka den 5 november och kommer hem den 19 november, vi blir alltså borta i 2 veckor. Vi kommer att åka ifrån Arlanda denna gång, inte lika smidigt som att åka här ifrån men det får funka. 9000 betalar vi per person då ingår frukost och halvpansion. Det blir nog super bra det här! =)

Elin (syrran) följer inte med så det blir hon som blir hundvakt denna gång med. Love u sis. <3 Jag lovar att köpa något extra fint åt dig.Härliga pojkkläder på Lindex

Publicerad 2010-04-09 09:24:24 i Kläder

Jag och en kompis var inne på Lindex förra veckan och tittade på barnkläder. De hade fått in en massa fina kläder. Jag hittade inte  tyvärr lika mycket på hemsidan men de här kläderna var bla det jag tittade på.Härliga vårdag

Publicerad 2010-04-08 16:38:44 i Allmänt

I förmiddags gick jag, Alvin och Casey för att möta upp Elin och Nellie för att sedan gå hem till mamma för att gå ut med Assar. Vi gick först till rastgården och släppte hundarna när så de kunde springa av sig lite och vi kunde sola. Efter det gick vi hem och luncha hos mamma för att sedan ta ännu en promenad och visa upp vårt framtida radhus. Efter det följde vi Elin en bit för att sedan gå hem och laga mat. Så nu är vi lika trötta som igår vill jag lova. Alvin står i gåstolen och gäspar och jag och Casey ligger utslagna i soffan. Nu ska det snarkas. =)

Kvällsmys

Publicerad 2010-04-07 18:51:01 i Alvin <3

Denna dag har vi spänderat mestadels ute. Vi har gått skogspromenader och gått till huset vi ska bo i från och med maj. Man blir trött av att vara utomhus, man är inte van vid den friska luften. Så nu är vi alla tre jätte trötta. Alvin har fått sin kvällsvälling och ligger nu i sängen och myser med Casey. Imorgon fortsätter vi med de härliga lång promenaderna. Härligt!

Idag vinkade Alvin till mormor för för första gången. Framsteg sker helatiden. =)

Aprilväder

Publicerad 2010-04-06 13:50:45 i Allmänt

Det är verkligen aprilväder ute just nu. Mulet men solen försöker tränga sig igenom men lyckas inte helt. Häromdagen var det så varmt att solbrillorna åkte fram och jackan av och igår snöade det igen. Nu när äntligen snön är så gott som borta får det absolut inte komma ny snö. Nu ska ju solen skina och allt gönt ska träda fram.
Alvins påskpresent

Publicerad 2010-04-05 19:26:53 i Kläder

Alvin fick ett jätte stort påskägg av mormor i påsk. I påskägget låg det kläder ifrån Sis & Bro. Det var en keps, ett par jeans och en riktigt färgglad tröja. Skitsnyggt på Alvin blev det säkert med. =)


Påskdagen

Publicerad 2010-04-05 10:02:17 i Allmänt

Påskdagen firade vi hos farmor och farfar med en riktig lyxmiddag. Det blev trerätters med oxfilé som huvudrätt. Det var riktigt gott vill jag lova. Påskpresenter fick vi också en massa. Kratta, lövkorg och andra trägårdsredskap. Så nu kan vi göra det riktigt fint på vår tomt när vi flyttar. Alvin fick också en massa skoj. En hink, spade och vattenkanna så han kan hjälpa oss i vår lilla trädgård sen. Det var en riktigt trevlig middag som vanligt. =)


Påsken 2010

Publicerad 2010-04-03 17:47:05 i Allmänt

Igår firade vi långfredagen hos mamma med släkten. Det var jätte trevligt, mycket folk. Vi åt och åt och åt massor. Både mat, ostar och godis bjöds det på. Denna påsk är ju inte som alla andra då vi tänker mycket på vår kära vän som inte får fira påsk i år. Vi tänker på hela hans familj som sörjer och inte kan fira påsken alls. Detta gör att påskhelgen blir en svart helg för oss. Men vi får göra det bästa av situationen och skänka våran tid och tankar till Danne och hans familj. Trevlig påsk.Du kommer alltid finnas i mitt hjärta

Publicerad 2010-04-02 23:08:23 i Allmänt

Jag kan inte förstå att du är borta. Du finns inte mer. Du som är bland den snällaste, raraste den mest underbaraste personen i världen. Varför skulle det här hända dig? Jag kan verkligen inte förstå det. Det känns helt sjukt. Jag vet inte äns om det har smällt in än. Du var bara 25 år. Precis börjat livet, och du hade så mycket att leva för. Du ska veta att det är så många som tänker på dig och din familj just nu. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Det gör så ont...Säg att du lever!

Publicerad 2010-04-01 09:32:19 i Allmänt

Kan inte fatta att det är sant. Hur kunde det hända? En tragisk olycka ledde till döden. Du min kära vän, jag saknar dig så. Det gör så ont att tänka på det. Snälla säg att det inte är sant. The words is not enough.


Här kan ni läsa om min kära väns olycka.

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela