Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Vårtecken

Publicerad 2013-02-28 14:13:51 i

Det är så härligt med en värmande och bländande sol ute om dagarna och så härligt att höra hur det droppar ute när snön smälter och fåglarna kvittra i träden. Färger börjar synas överallt och solglasögonen kommer fram och en massa andra roliga vårtecken. Vi får hoppas att det fortsätter så här så är vinten snart ett minne blått. Det kan väl ändå inte vara bara jag som är trött på den långa vinten som varit nu? Ska det inte bli skönt med vår nu? Alvin tjatar om att när det blir varmt kan vi flytta ut till landet och hoppa studsmatta och Richard längtar efter grillen, jag själv längtar ut i den vackra natur vi får i Sverige på våren med en skinande varm sol i ryggen. Ja, för våran del får våren gärna vara här nu!

Det vackraste

Publicerad 2013-02-27 09:34:34 i Me, My self and I

Mannen min kom hem här om dagen med en blombukett till lille mig som han tyckte att jag var värd. Han hade verkligen tänkt till och kommit fram till att tulpaner blir perfekt men vilken färg? Tillslut kom han hem med rosa tulpaner som passar perfekt till vårt rosa/vita hem. Bra jobbat älskling!

Mardröm

Publicerad 2013-02-26 10:50:00 i Familjeliv

I söndags gick ett avloppsrör sönder där vi bor vilket slutade med inget rinnande vatten på över 24 h. Precis när vi hade en matta på tvätt självklart försvann vattnet för oss och på natten börjar Milo spy också. Han spyr ner sängkläder och allt och vi kan inte tvätta. När vi lägger han i soffan istället spyr han ner den med. Sedan kan ni säkert förstå våran diskhög i köket med. Usch vilken mardröm det var igår med alla toaletter och hinkar fulla som inte går att spola ut på över 24 h. Igårkväll fick vi tillbaka vattnet så vi satte på tre maskiner tvätt, en diskmaskin, tvättade klart mattan, våttorkade hela hemmet och städade bort alla bakterier för att sedan vara utan vatten hela denna dag till 15:00 igen. Nu har iallafall Milo slutat spy men Alvin ligger med 40,6 graders feber och är riktigt dålig så Richard får vabba hela veckan då jag har två prov och två grupparbeten att göra i veckan. Det är inte lätt att vara student och ha två småbarn hemma som ska vara sjuka hela tiden kan jag säga! Beställer nog en resa för familjen snart för att och komma bort ett tag tror jag!

I Ekbacken

Publicerad 2013-02-25 08:26:00 i Familjeliv

Vi fortsätter att ta vara på dagarna ute i snön, speciellt när solen lyser. Igår var solen riktigt varm och skön så vi kunde vara ute en bra stund innan vi gick in. Hela familjen for ner för backen och barnen asflabbar verkligen i farten. Idag hade vi dock en innedag på badhuset planerat och gissa vad som händer då? Jo det som alltid händer. Förstår ni nu? En sjuk Milo!

Blink, blink ;)

Publicerad 2013-02-24 09:14:30 i Milo <3

Så här ser Milo ut när vi ber honom flörta. Kommer vi fram med kameran gör han samma sak, precis som storebror i samma ålder. Ska leta upp en bild på Alvin som en 18 månaders flört unge. ;)

Lördagmorgon

Publicerad 2013-02-23 09:33:05 i Familjeliv

Vilken härlig helgmorgon med solen inlysandes på oss vid frukostbordet. Sovmorgon blev det inte utan vi tog oss ut istället och promenerade i solen och i fågelkvittret. Kändes lite som att våren visade sitt första tecken. Än är det tyvärr fortfarande minusgrader och snö som gäller ute men snart är ju Mars månad här med tillhörande plussgrader hoppas jag. Idag blir det lördagsmys hos mormor så farsan Baloo får sova ut hemma efter en natt på jobbet. Trevlig helg på er!

Ute i backen

Publicerad 2013-02-22 08:11:00 i Barnen <3

Nu när vi är friska har vi tagit vara på dagarna och lek ute i snön. Dock undrar jag vart alla andra barn håller hus. Har de inte sportlov nu? Vi är iaf alltid själva ute i backen, det var annat när jag var barn, då fick man minnsan trängas i backen. Snön är hård och isig så det är ganska svårt att ta sig fram men det har väl inte hindrat en annan förr? Idag är det dock förskolan som gäller. På måndag har jag seminarium så det gäller att plugga ordentligt idag då Richard jobbar natt i helgen så då får jag knappast tid till plugg. Fredagsmys hinner vi iaf med innan farsan Baloo åker till jobbet.

Tappad nagel

Publicerad 2013-02-21 12:07:15 i Milo <3

Nu har Milos onda nagel åkt bort och det ser jätte fint ut under. Milo verkar inte ha ont alls nu. Känns skönt att det ser så fint ut för läkaren sa ju att det tar uppåt ett år innan det är läkt.

Världens bästa!

Publicerad 2013-02-19 20:32:00 i Allmänt

Som sagt var det ännu en vab dag för oss här hemma men Alvin har inte klagat något över magen så det verkar vara över nu. Pojkarna kommer ändå vara hemma från fsk två dagar till då Richard är ledig onsdag och torsdag. Jag själv hänger i skolan då, men det ska bli skönt att komma hemifrån lite. Som tur var kom mamsen hit och gjorde mig och pojkarna sällskap idag. Med sig hade hon supergoda mackor och semeltårta från Lindahls som vi har smaskat på i eftermiddag. Tack för idag världens bästa mamma och mormor. Du lös upp vår dag med din närvaro.

Dessa sjukdommar

Publicerad 2013-02-19 10:02:00 i Barnen <3

Usch så trött man är på vintern och alla dessa sjukdommar! Denna månad har varit värst för våran familj, så jag kan förstå varför Feberuari kallas för Vabruari. Vi har redan varit sjuka i två omgångar denna månad med både magsjuka och förkyldning. Nu längtar vi efter våren och att få vara friska i flera veckor i streck. Milo har inte åkt på någon magsjuka än och Alvin har inte spytt något mer sen den gången i lördags men han är fortfarande kass i magen. Jag har handlat Provera mot magen, blåbärsoppa, äpplen, citron och ger honom även vatten så jag hoppas han blir bra snart. Har ni några fler tips mot dålig mage så tar jag tacksamt emot dom.
 

Stora barngrupper och liten personal i förskolan

Publicerad 2013-02-18 11:43:00 i Sarah talar

Aldrig förr har så många barn gått i förskolan som idag då det är över 470 000 barn inskrivna i förskolan. Det innebär en ökning med 150 000 barn på tio år enligt skolverket. Samtidigt minskar konstigt nog personaltätheten i förskolan på grund av ekonomin.
 
Förskolan ska lägga grunden för den första delen av det lärande som fortsätter resten av livet. Barnen i förskolan ska få en god pedagogisk verksamhet. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik. Barnen ska få möjlighet att lära sig saker genom att leka, skapa och utforska – på egen hand, i grupp och tillsammans med vuxna, beskriver skolverket.
 
Detta blir dock svårt att uppnå på grund av dagens situation i förskolan. Barngrupperna blir större och större medan personalen är få och om förskolans verksamhet ska fungera bör vi ändra på situationen i förskolan nu.
 
Barngruppernas storlek och personaltäthet i förskolan är en kvalitetsfråga som flitigt diskuterats under senare år. Forskning har visat att barngruppstorleken och personaltätheten påverkar kvalitén i förskolan negativt. För få personal i förskolan kan få negativa effekter som att inte hinna med att följa läroplanen, säkerhetsrisker, påverkar barnens språkutveckling, samspelet mellan barn och vuxna, flickor och pojkars identitetsutveckling och relationer. Några exempel på gruppstorlekens negativa effekter kan vara stress, buller, olyckor och konflikter i förskolan.
 
Skolverket presenterar att cirka 15 barn per grupp är att föredra om barnen ska utvecklas optimalt men i dagens förskolor har de i genomsnitt 17 barn per grupp och ibland mer. Det är ca 6 barn per personal.
 
SVT:s gransknings undersökning visar att en av fem förskoleavdelningar har ofta för lite personal för att uppfylla läroplanen. Av många kommentarer från undersökningen kan man tydligt utläsa att farliga situationer kan uppstå när personal är sjuk och de inte får eller inte får tag i vikarier i den omfattning som skulle behövas. Ett stort antal barnskötare i undersökningen berättar även om att det finns perioder då de är ensamma med ett stort antal barn under olika stunder på förskolan.
 
TV4:s Kalla faktas granskning har tagit fram information genom en sökning i socialstyrelsens databas som visar att det årligen handlar om drygt 6000 förskolebarn i åldern 1-5 år som får åka till akuten. Mer än hälften av alla olyckor är fallolyckor, men också kollisioner, klämningar och skärolyckor. Det är många barn som skadar sig i förskolan och många av de här skadorna skulle inte ha hänt om personalen inte brustit i tillsynen över barnen. Det finns också brister i den fysiska miljön som tex att det saknats klämskydd i dörrar eller petskydd i eluttag enligt Kalla faktas granskning.
 
Olyckor kan hända hela tiden och därför bör det finnas mer personal i förskolan. Man bör öka resurserna på förskollärare i stället för att dra ned på skattepengarna så att det blir färre. På så sätt kan det också bli säkrare på dagens förskolor och läroplanen hinns med att följa.
 
Nu har jag iallafall fått nog av nedskärningar i förskolan och känner att både barn och personal utsätts för säkerhetsrisker. För att göra något åt detta är iallafall jag beredd att betala en högre skatt för att få en bättre barnomsorg. För jag tror att det är vi föräldrar som måste sätta ner foten nu och visa att vi inte går med på de här förhållanden vi har i förskolan idag.
 

Alla hjärtans dag presenter

Publicerad 2013-02-17 10:23:00 i Alvin <3

I helgen har grabbarna fått alla <3 dag presenter av mormor. De fick tre böcker att läsa och pyssla med. Ända sedan i jul när de fick en varsin julbok har vi läst dom som godnattsaga i stort sätt sedan dess, men nu kan vi äntligen byta ut dom för grabbarna älskade även de nya böckerna. Igår kom farmor och farfar hit och grillade med oss och även denna kväll slutade olyckligt, nämligen med en ner spydd Alvin. Jag förstod att det inte stod rätt till då grabbarna var väldigt trötta då båda sov middag under dagen och jag kunde knappt väcka dom sen när det var dags för mat. De ville heller inte äta, inte ens fika. Nu gnäller Alvin att han har ont i magen stackarn. Det är bara att hålla tummarna för att detta inte blir värre nu. Tur att vi kan hålla grabbarna hemma i veckan utan att vabba!

Lördag hela veckan

Publicerad 2013-02-16 16:21:00 i Barnen <3

Denna vecka har kidsen endast varit på förskolan måndag och tisdag sen har Richard varit ledig onsdag och torsdag och sedan har de varit hemma till dess. På Måndag och tisdag har jag hemmastudier så då skulle jag kunna ha dom hemma om jag hinner med all plugg på kvällarna och sedan är Richard ledig igen så vi får se hur vi gör. Skulle vara skönt att slippa bakterierna på förskolan, känns ju som att väldigt många är sjuka just nu iaf halva Sverige typ? Idag är det ju lördag på riktigt och vi började lördagen ute i backen med snow racern. Sedan blev det lunch hos mormor och en eftermiddag med farmor och farfar. Trevlig helg på er!

Limmad läpp

Publicerad 2013-02-16 10:03:39 i Milo <3

Igår kväll hade vi en vild övertrött Milo som inte riktigt visste vad han gjorde som tillslut sprang rakt in i bordskanten och slog i läppen ordentligt. Det blev ett djupt håll, ett jack på ca en centimeter som bara spruta blod både i mun och utanpå läppen. Det verkade som att det var ett hål rakt igenom läppen och Milo skrek och skrek tills han hamna i vad jag tror chock. Helt plötsligt när det slutade blöda satt han helt stilla och rörde sig inte och vi fick knappt kontakt med honom. Usch det var så läskigt, men gick över när vi åkte till läkarmottagningen. Väl hos läkaren öppnade de såret och limmade ihop det då han tyckte det var onödigt att sy för det hade bara gjort mer trauma än något bra för Milo. Annars går ju stygnen inte upp lika lätt som limmet kan göra. Nu gäller det att hålla koll på vildingen så han inte slår upp det igen, det är tre sår han har och inget gick rakt igenom som tur var.

Fredagsmys på stan

Publicerad 2013-02-15 19:18:00 i Familjeliv

Idag jobbade Richard bara halvdag så han mötte upp oss andra på stan för lite shopping och lunch. Sedan köpte vi hem lite gottgott för att fortsätta fredagsmyset. Tyvärr slutade dagen inte lika lyckligt, rättare sagt på akuten, men mer om det imorgon. 

Får det lov att vara ett hjärta?

Publicerad 2013-02-14 13:53:00 i Festligheter

Alla hjärtans dag eller Valentine´s day firar vi idag med blommor och med blad? Jag gav iallafall familjen en godisskål från Guldfynd med ett gäng godishjärtan i att fira dagen med. Gissa om grabbarna blev glada? Själv ska jag strax få en god middag serverad av min älskade man som barnen dukar så fint till. Dagen i ära kommer i från våra fåglar som i mitten av februari söker och finner varsin partner.
 
Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, alltså någon som de skulle hålla ihop med ett tag framöver enligt Wikipedia. Har ni hittat någon käresta att fira dagen med?

Helg!

Publicerad 2013-02-13 12:10:00 i Familjeliv

Nu tar vi helg här hemma då både Richard och jag är lediga. Jag skulle egentligen ha lektion men läraren blev sjuk och eftersom jag pluggade så duktigt igår så tar jag ledigt idag förutom att jag ska skicka in två arbeten jag gjort. Richard jobbar ju då i helgen istället så därför tänkte vi hitta på något roligt idag som att åka skridskor men barnen är lite småförkylda så vi vågar inte riskera något så då tänkte vi ta badhuset eller busfabriken istället men nu börjar Alvin bli lite varm (37,5) så det är bäst att bara vara hemma och kurera oss ist. Får dock hoppas att det inte blir värre för både Richard och jag ska iväg ikväll och är barnen sjuka är det jag som blir hemma. :(

Får inte missas!

Publicerad 2013-02-12 19:03:00 i Festligheter

Idag får ni inte missa att det är semlansdag, för det har inte vi gjort. Efter vi hämtade grabbarna på förskolan idag gick vi förbi ett konditori och köpte med oss en varsin semla. Sedan blev den semlor och saft till mellanmål. Milo gillade det inte men Alvin drog i sig hela sin själv vilket jag och Richard med gjorde om ni undrade. ;)
 

Förskolelämning

Publicerad 2013-02-12 09:40:00 i Barnen <3

Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om hur det går för lilleman på förskolan som han började för 1 månad sedan. Milo har ju gråtit vid varje lämning men det har alltid gått över innan jag hunnit utanför dörren sen han började på förskolan. Sedan har han alltid trivts och haft roligt i förskolan från första början. Den här veckan däremot har han inte gråtit någon gång vid lämning (än) vilket känns jätte bra. Pedagogerna berättade idag att han har bubblat och pratat jätte mycket med dom, precis som hemma alltså. Han har också gått fram till pedagogerna och tagit deras hand för att visa dom något eller gått fram bara för att ge dom en jätte kram. Han trivs med andra ord strålande på förskolan.
 
Det känns skönt att han redan är sig själv där då det tog betydligt längre tid för Alvin att våga vara sig själv och han vågade inte ens prata där förrän i somras. Nu har han däremot skaffat sig en massa kompisar och berättar saker för pedagogerna och nu när jag var på Milos inskolning såg jag att han till och med styrde lekarna och var en jätte bra kompis och berättade vad vi gjorde där osv. Nu brukar han berätta för mig vem som är vem på förskolan, tex - där är Miltons pappa eller mamma. Vilken koll de har våra 3-åringar. Det märks att grabbarna blivit stora!
 
 

Alla <3 dag tips!

Publicerad 2013-02-11 19:59:00 i Tips

Tänkte bara dela med mig lite av mina alla hjärtans dag tips från HM. Till barnen Till mannen Till damen

Riga

Publicerad 2013-02-11 09:46:00 i Resa

Har bokat en resa till Riga till sommaren och undrar om ni har några bra tips på saker att göra där, shopping eller bra restauranger mm? Vet knappt någon som varit där så därför ber jag om tips här. Vi ska åka barnfritt för att fira syrran som blir 25 år så det behöver inte vara lugnt och barnvänligt. Tack på förhand! Bilder från google

Melodifestivalen, godis och dans

Publicerad 2013-02-10 16:13:00 i Familjeliv

Igår packade vi väskorna och spenderade lördagen hos mormor. Vi hade lite ost och kexmys till melodifestivalen och vi får ju inte glömma lördagsgodiset, vilket blev en rejäl skål. Barnen sjöng och dansade som tokar till festivalen men jag och mamma tyckte inte att det var så mycket att ha. Där emot tyckte vi det var starkt jobbat av tjejen med ms att stå så stark på scenen och dessutom ta sig vidare till finalen.

Jag ser det snöa!

Publicerad 2013-02-09 17:32:00 i Allmänt

Oj vad glad Alvin är åt detta väder. Han tjatar efter att få vara ute och leka i snön nästan hela tiden. Det är ju mest i backen han vill vara och fort ska det gå! Nu har vi packat väskorna och ska sova hos mormor inatt. Det blir Melodifestivalen med tillhörande gottigheter för hela slanten när pappa jobbar natt.

Biopremiär

Publicerad 2013-02-08 19:09:00 i Alvin <3

Denna eftermiddag har Alvin, Richard och jag varit och sätt Röjar Ralf på bio. Jag tror det var biopremiär idag men jag kan ha fel. Självklart blev det lite käk på Mc Donals innan filmen och lite popcorn på bion. Alvin tyckte filmen var jätte bra och skrattade flera ggr under filmen. Nu väntas två biobesök till under snar framtid då både mormor och farmor har lovat Alvin att gå på bio. Tur att Alvin tycker om alla barnfilmer som går nu och är jätte intresserad av film precis som vi. :)

Nu tar vi helg

Publicerad 2013-02-08 10:17:00 i Familjeliv

Igår pluggade jag i 12 timmar non stop så jag kunde vara ledig idag. Richard är också ledig idag men jobbar natt hela helgen sen, så vi tar vara på denna dag. Jag och Milo har haft egentid och nu har jag och Alvin egentid sedan ska vi gå och se Röjar Ralf på bio i eftermiddag. Nu får vi se vad förmiddagen har att bjuda på. Trevlig helg på er!

Sov du lilla videung

Publicerad 2013-02-07 21:36:00 i Barnen <3

Vid varje nattning brukar jag börja med att läsa en godnattsaga för grabbarna vilket är Alvins favorit. Milo kan dock bara hålla koncentrationen tills vi är på sidan 3 ungefär, sedan är han för uttråkad. Alvin var runt 2 år när han kunde uppskatta sagor och hålla koncentrationen tills sagan var slut, en saga anpassad till de mindre barnen på runt 10 sidor iallafall. Vi får ha tålamod så länge och se om det blir så för Milo med. Efter sagan sjunger vi vaggvisor tills barnen somnar vilket Milo älskar. Jag tror Milo känner sig trygg när han hör en visa och där med somnar gott för natten. En favorit jag har är den vackra visan "Sov du lilla vide ung" av Zacharias Topelius. Jag tycker speciellt om den visan under denna årstid då den handlar om vintern. Även min mamma sjöng visan för mig som liten så det blir lite nostalgikänslor när jag sjunger den för barnen. Milos favorit är dock "Blinka lilla stjärna" där han kan sjunga med i de två första meningarna.även den är en fin barnsång tycker jag. Det är också roligt att den har fler verser som jag inte visste förr. Vad har ni för favoriter hos er? Ett foto från stugan i somras Sov du lilla videung en så är det vinter, än så sova björk o ljung, ros och hyacinter. Än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står, sov du lilla vide, än så är det vinter.

Vi lämnar när andra hämtar

Publicerad 2013-02-07 14:05:00 i Barnen <3

Vad konstigt det känns att lämna barnen på förskolan när de andra barnen snart blir hämtade. Det känns lite som att de missar allt de roliga då men så behöver det ju inte vara. Richard börjar jobba kl 14 och jag kom precis hem från skolan när barnen skulle lämnas och nu sitter jag och pluggar med hemmastudier. Barnen har och har länge haft ett vattentema. De experimenterar alltså mycket med vatten, is och snö både utomhus och inomhus med olika föremål och färger etcetera. I veckan har de tex gjort de här olika föremålen och hängt upp i ett träd så fint i förskolan. Båda mina grabbar älskar att hålla på med vatten och som tur var finns det ju så mycket att göra med vatten och lära sig så vi gillar detta tema här hemma.

Bröderna X och Kex

Publicerad 2013-02-06 09:25:00 i Barnen <3

Alltid samma sak, jag och Richard hinner bara lägga barnen i sina sängar och sätta oss i vardagsrummet för att sedan gå och lägga oss och hitta dom så här. Iallafall 6 av 7 dagar ligger de ihop i våran säng när vi kommer ner och ska lägga oss. De gillar varandras närhet de här grabbarna. Hoppas de kommer att fortsätta så när de blir större med. Det var ju därför vi skaffade syskon, för att de alltid skulle ha varandra.

Vi måste behandla pojkar och flickor olika

Publicerad 2013-02-05 10:34:00 i Sarah talar

I en artikel i Aftonbladet som publicerades 28/1-13 skriver psykologen Alf Svensson om att vi ska sluta göra våra barn könsneutrala. Han menar på att dagens föräldrar inte vill att våra barn ska hämmas av stereotypa könsroller. Även personalen i förskolan har försökt motverka könsroller och ändå är fortfarande 98% av personalen kvinnor. Män utför också fortfarande minst 90% av alla våldsbrott, därför menar Alf Svensson på att vi inte har lyckats.
 
Alf Svensson påstår också att många genusfundamentalister säger att vi löser problemet om vi behandlar pojkar och flickor lika. Vi ska till exempel börja använda ordet ”hen” och inte klä barnen i pojk och flickfärger, söka till genuscertifierade skolor och förskollärare ska agera könspoliser.
 
Alf Svensson betvivlar den strategin för han anser att kön inte bara är en social konstruktion. Skillnaderna mellan pojkar och flickors beteende beror inte på att vi behandlar dom olika.
 
Enligt artikeln har Martin Ingvar, professor i klinisk neurovetenskap vid Karolinska institutet gjort en statlig utredning där han konstaterar att det visst finns genetiska orsaker till skillnader mellan pojkar och flickor. Han kom då fram till olikheter som att hjärnan utvecklas till exempel olika hos pojkar och flickor. Pojkar har mer av hormonet testosteron vilket kan göra dom mer aggressiva mm. Flickor är mer språkligt begåvade och är mer ambitiösa i skolan för högre betyg.
 
Alf Svensson menar på att vi ska behandla barnen olika och där med inte ändra på naturen. Vi ska medvetet träna pojkar på att bli bättre på det flickor kanske har lättare för och tvärt om. Ska pojkar och flickor få samma chans att lyckas i livet kan vi inte undervisa dom på samma sätt säger han.
 
Hur ställer ni er till denna fråga?
 
Debatt: Sluta försöka göra barn könsneutrala. Debattör: Alf B Svensson 69, Nässjö, Leg. Psykolog, författare, föreläser på temat barn och familj. Källa: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article16139583.ab

Ny vecka, nya möjligheter

Publicerad 2013-02-04 13:28:00 i Allmänt

Idag börjar vi med att lämna grabbarna på förskolan kl 9, så lite sovmorgon blev det idag vilket känns som en bra start på veckan. Barnen skulle vara ute och leka affär i den nya snön som kom idag sa Alvin. Jag själv traskade till skolan och hade lektion i 2 1/2 timma och fick ytterligare 2 läxor med mig hem. Det blir mycket plugg för mig med andra ord.

Kul för en ettåring

Publicerad 2013-02-03 14:15:00 i Milo <3

Här har jag samlat ihop lite av Milos leksaker. Det är saker som han tycker är roligast just nu. Det är mycket klossar, pussel, böcker, musik, bilar målargrejer osv. Vad tycker/tyckte era ettåringar mest om? Vad var mest utvecklande för dom? Jag tycker att pekböckerna är bra då han tränar talet, pussel och byggklossarna där han tränar motoriken. Sen älskar han även att sjunga och dansa.

Dop

Publicerad 2013-02-02 15:17:00 i Festligheter

Idag hade vi dop för lille Elton. Lina och Jonas hade bakat och fixat så fint och varit så duktiga. Elton och Milou skötte sig också jättefint i kyrkan medan jag lämnade mina grabbar hemma. Det är kul att träffas alla så här på tillställningar tycker jag. Nu blir det mys med god mat och annat gott gott och soffmys framför en bra film. Trevlig helg på er!

Så sjukt!

Publicerad 2013-02-01 15:16:00 i Sarah talar

Träffade en tjej idag i skolan som det visade sig att jag hade mycket gemensamt med. Vi har nämligen gått i samma klass på lågstadiet och sedan samma skola igen på högstadiet. Sedan har jag inte sätt henne igen. Nu visade det sig dock att vi hade gått på samma gymnasium med, tillochmed samma linje utan att ha sätt varandra. Hon jobbar nu också i samma område där mitt boende som jag jobbade på ligger, det är bara en gata emellan. Och hör och häpna, det visade sig också att hon bor i samma område som vi och tillochmed på samma gata! Hur har detta gått till utan vi ens visste om det eller har träffat varandra? Jag har inte ens sätt henne i affären liksom. Haha detta skrattade vi iallafall gott åt idag. :-) Jag i skolan

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela