Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Kompislek

Publicerad 2018-04-12 21:40:00 i Barnen <3

Den här veckan har grabbarna lekt med kompisarna varje dag. Alvin har vi inte sett förrän framåt kvällen. Han har verkligen blivit så stor nu då kompisarna betyder ALLT. Även Milo vill leka mkt med kompisar men efter någon timma/timmar är han med oss igen. Lillasyster ska såklart också vara med, hon roppar -grabbar, och går efter hela tiden. Haha :)
 

Altanbygge och utomhuspremiär

Publicerad 2018-04-08 22:52:30 i Familjeliv

Idag började vi äntligen med utbygget av altanen. Vi har väntat på våren länge nu så vi kunde sätta igång med den.
 
Vår lilla gräddnos (Abbe kanin) fick också komma ut och möta solen för första gången i sele vilket gick kanon. In och kolla på instagramkontot 
om ni vill se upplevelsen på #abbekanin
 

Vi har blivit med kanin!

Publicerad 2018-04-06 22:11:00 i Familjeliv

Nu har familjen utökat igen, den här gången med en kanin. Vi är så kära i vår lille vän Abbe som är 7 veckor och världens sötaste dvärgvädur i färgen kanel. Hur söt är han inte?
In och följ honom på instagram vett jah! #abbekanin

Visualiseringscenter

Publicerad 2018-04-04 10:43:00 i Barnen <3

I måndags åkte vi till mormor för sleep over med kusinerna. Tisdagen spenderades sedan på visualiseringscenter med bio och pannkaksbuffe bla. Riktigt roligt gör alla!
Vi hann även baka några bullar hos mormor :)

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela