Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Måndag på öppna

Publicerad 2017-09-18 12:56:00 i Juni <3

Imorse efter att ha lämnat killarna drog jag och Juni vidare till öppnaförskolan. Där målade vi sparbössor idag. Sedan blev det sång och fika innan vi tog oss en promenad i det härliga höstvädret så Juni kunde ta en tupplur i vagnen. 
 

I skogen

Publicerad 2017-09-17 15:51:36 i Familjeliv

Passade på att ta en skogspromenad idag när solen ändå lyste. Lite svamp fick vi också med oss hem. Sen kom regnet och då for vi hem. :)
 

Fotbollscup

Publicerad 2017-09-16 22:51:40 i Allmänt

Idag har Alvin cup i Smedby, det bästa Alvin vet! Härligt väder fick vi också, så vo andra tog en härlig promenadnnär Alvin sparka boll (efter cupen) med kompisarna. Sen avslutade vi dagen med grillat och godisbongo!
 

Juni 15 månader

Publicerad 2017-09-14 22:04:00 i Juni <3

Som vanligt springer verkligen tiden iväg och ingen i familjen kan fatta att Juni blivit så stor. Nyss kröp hon ju omkring här hemma och jollra. Nu där emot är hon en stor tjej som härmar alĺt vi gör.
 
Hon förstår det mesta man säger så som, kan du hämta bollen/nappen/tåget så gör hon det. Eller ber vi henne gå till Alvin eller Milo så gör hon det med. 
 
Det bästa hon vet just nu är att hjälpa mig med att plocka ur disk/tvättmaskinen eller att snurra runt, runt, runt och asgarva. Haha
 
Hon sover för det mesta hela nätter, har 10 tänder och äter sin mat med gaffel helt själv. Kissar på pottan har hon gjort sedan innan 1 årsdagen men nu har hon knappt tid med det, så bajsa dröjer nog 1 år till kan jag tänka mig.
 
Hon kan säga mamma, pappa, bass (bajs), Pizza (hon utalar inte med t), babba (från babblarna) och ajabaja.
 
Som sagt -stor tjej nu.
 
 

Babysång

Publicerad 2017-09-13 20:43:00 i Juni <3

Jag och Juni har inte varit på babysången sedan i våras så idag passade vi på. Det var vara Juni och Alice som var sen förra terminen och de skulle självklart stå i mitten och dansa haha. Så sött!
 

Handavtryck

Publicerad 2017-09-11 21:47:00 i Juni <3

Idag var vi på öppna där vi bla gjorde handavtryck. Sen blev det sång och fika med kompisarna. Hoppas vi håller oss friska så vi hinner med mer bus denna vecka.
 

Kalas

Publicerad 2017-09-10 21:36:00 i Milo <3

Idag var Milo på en klasskompis kalas på busfabriken, så vi åkte dit hela familjen. Hela 3 timmar var dock lite länge kan jag tycka, juni somnade tom mot slutet. Hon körde ju järnet också så det kanske inte var så konstigt. En annan var ju helt svettig, och barnen ska vi inte tala om. Ansiktena var helt röda och svetten rann på dom!
 
Alvin där emot stod mest o sparka boll hela tiden, det är en riktig fotbollskille det där.
 

Äntligen fredag

Publicerad 2017-09-08 19:08:00 i Allmänt

Äntligen fredag! Nu vill jag bara att veckorna ska gå så vi får flytta in i huset, samtidigt som föräldraledighetsdagarna då blir räknade. Varken jag eller Juni är redo för förskolan. Räcker gott och väl med öppnaförskolan ett tag till. Juni somnar ju liksom redan mellan 10-11 på fm. Hon skulle aldrig orka en dag på förskolan ÄN iaf, men mkt hinner ju hända till Januari iof.
 
Trevlig helg på er!
 

Vattkoppor???

Publicerad 2017-09-07 10:28:00 i Milo <3

Är det någon här som är expert på vattkoppor? Milo har haft röda kliande prickar över hela kroppen (mest i armhålorna och fotvristen). Idag på 4e dagen är de torkade och nästan borta. Det har alltså aldrig blivit blåsor eller vätskefult...
 Vad tror ni?

Sjukstuga nr 3

Publicerad 2017-09-05 19:03:18 i Milo <3

Alltså det var verkligen svårt att hålla oss friska denna höst. Så här mkt otur brukar vi inte ha men men. Nu ser det iaf ut som Milo fått vattkoppor. Vad tror ni? Kliar gör han som en tok iaf!
 

Öppnaförskolan

Publicerad 2017-09-04 12:45:00 i Allmänt

Idag är vi på öppna förskolan utan kusinen då de flyttade i helgen. Kändes tomt! Men det var många där ändå idag och vi målade trädgårdsblommor idag. Regnet och trist är det ute så det blir varm choklad hemma nu innan grabbarna ska hämtas.
 

Flytt

Publicerad 2017-09-03 17:39:00 i Allmänt

I helgen har vi hjälpt syrran flytta. Fort har det gått också då de redan är hemmastadda. Snart kommer ju lilla bebisen med så det flyter på bra där! Grabbarna ville sova över direkt men det fick bli en annan gång ;) Fika ville de ha också men det sa syrran fick bli nästa gång. Då var de snabba med att fråga om de fick komma igen imorgon haha.
 Snart är det våran tur!

Hösten är här!

Publicerad 2017-09-01 17:01:00 i Allmänt

1 september är här med hösten och 2a veckan i skolan efter sommarlovet är slut
 
Så hur har våran sommar varit? Jo den har i stort sätt endast handlat om flytten kan man säga då vi köpte hus 10 juni. Så på Richards semester hade vi 3 visningar på vårat nuvarande hus som vi städat och dekorerat till. Efter det har vi hälsat på 3 ggr i nya huset samt yttligare några ggr vid sjöar bara några minuter från huset.
 
Annars har vi varit några dagar i skärgården då vi hyrde en stuga samt tog vi en spaweekend i Örebro. Vi har också varit på Kolmården en hel del samt några sjöar här i norrköping.
 
Många tycker jag har klagat på vädret denna sommar men jag tycker det har varit bra i det stora hela. Inget att klaga på förutom att det blåst mkt, speciellt under försommaren. 
 Tog ut lite bilder förra veckan från årets sommar.

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela