Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hösten är här!

Publicerad 2017-09-01 17:01:00 i Allmänt

1 september är här med hösten och 2a veckan i skolan efter sommarlovet är slut
 
Så hur har våran sommar varit? Jo den har i stort sätt endast handlat om flytten kan man säga då vi köpte hus 10 juni. Så på Richards semester hade vi 3 visningar på vårat nuvarande hus som vi städat och dekorerat till. Efter det har vi hälsat på 3 ggr i nya huset samt yttligare några ggr vid sjöar bara några minuter från huset.
 
Annars har vi varit några dagar i skärgården då vi hyrde en stuga samt tog vi en spaweekend i Örebro. Vi har också varit på Kolmården en hel del samt några sjöar här i norrköping.
 
Många tycker jag har klagat på vädret denna sommar men jag tycker det har varit bra i det stora hela. Inget att klaga på förutom att det blåst mkt, speciellt under försommaren. 
 Tog ut lite bilder förra veckan från årets sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela