Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Biokväll

Publicerad 2012-12-30 12:02:00 i Me, My self and I

Igår mötte jag upp syrran på stan för en biokväll. Vi såg filmen mammas pojkar som var sådär. Helt klart fick vi oss några asgarv men inte lika många som till Smala Sussie, så jävla bra film! Går väll inte att klå den helt enkelt. Någon mer som sätt eller ska se filmen?

I backen

Publicerad 2012-12-29 12:39:40 i Alvin <3

Idag spenderade vi förmiddagen ute i backen. Alvin älskar sin Snowraser och han vill helst åka själv så det går fort. Milo låg och vilade i vagnen bland filtar och kuddar, så mysigt. Nu förbereder jag mig för en biokväll med syrran.

Mardrömmar

Publicerad 2012-12-28 21:18:00 i Me, My self and I

Både mannen och jag drömde mardrömmar inatt, min var dock inte lika farlig som mannens då jag blev räddad av en snygg man på motorcykel. När Richard sedan kom till jobbet var det tydligen flera av hans arbetskamrater som också drömt mardrömmar inatt. Det var ju fullmåne och det sägs ju att det ger effekt. Hur hade ni det inatt? Nu hoppas jag iallafall på en god natts sömn utan mardrömmar. Natti!

Bebismys!

Publicerad 2012-12-28 15:52:30 i Shopping

Idag blev det en sväng på mellandagsrean tillsamans med Malin och hennes söta pojke.
 
 

Vilket åk!

Publicerad 2012-12-27 17:59:00 i Barnen <3

Här passar vi på att åka med nya snow rasern innan snön smällter bort. Nu är det mest isbana ute på gångbanan men snöbacken är fortfarande vit och fin.

Årets fest!

Publicerad 2012-12-26 09:02:00 i Festligheter

Igår var vi på Juldagsfesten som Palace höll i Louis De Geer med ett par vänner. Vi träffades först hos oss och tog sedan en taxi till middagen som började kl 20:00. Där serverades två rätters middag som var jätte god. Sedan började festen och jäklar så mycket folk det kom som sjöng och dansade med oss. Nu längtar jag efter barnen som sovit hos mormor inatt. Får se om jag får upp Richard ur sängen så vi kan hämta dom snart, sen väntar en biokväll med mamma, hennes vännina och syrran.

Julafton 2012

Publicerad 2012-12-25 12:12:00 i Festligheter

Oj vilken härlig jul vi haft! Det blir bara roligare och roligare ju äldre barnen blir. Jag vet inte hur många gånger vi fick höra att vi var världens bästa igår. Barnen slet upp alla julklappar och blev som yra höns då de inte visste vad de skulle leka med av allt som fanns. Jag kände lite ångest över hur mycket de fick så jag plockade undan lite av de klapparna vi köpt till sommarn då pojkarna fyller år. Alvins favoriter blev nog radiostyrda bilen, snow rasern, pippiskäppet och synten med mickrofonen. Milo älskade sin stora brandbil som han kan sitta och åka runt på, gungbilen och klossarna. Richard och jag fick en köksassistent och pengar som vi köpte tillbehör till assistenten för idag. Vi fick också kläder och annat kul. Sedan kammade vi också hem en massa paket på julklapsspelet där jag bla vann en lott med en vinst på 60 kr. Mätta och belåtna blev vi också på all julmat och julgodis. En härlig jul blev det minst sagt!
 
Kommentarer (0)

God Jul!

Publicerad 2012-12-24 12:13:00 i Allmänt

Ville bara kika in och önska er alla en riktig god jul!

4:de advent

Publicerad 2012-12-23 23:38:00 i Festligheter

Så nu var även det fjärde och sista ljuset tänt i adventsljusstaken och imorgon är det julafton. Fjärde advent firades hos farmor och farfar idag där vi hade lilljul. Tomten kom med tomtemor och delade ut paket. Milo gick glatt fram och tog emot medan Alvin gömde sig under bordet. Farbror Tobias var dagens favorit och Alvin släppte nog inte honom ur sikte länge. Tydligen hade vi varit VÄLDIGT snälla i år då vi fick en massa fina paket. Nu säger vi god natt!

Dagen före doppardagen

Publicerad 2012-12-23 12:39:00 i Festligheter

Äntligen är snart årets roligaste och mysigaste dag här. Vi har fixat klart med all julmat, julgodis och alla paket är inslagna och klara. Dock står dom kvar i påsarna för om vi lägger de under granen är Milo på dom direkt. Frågan nu är bara hur alla paket ska få plats :/
 
Idag tjuvstartar vi dock julen med att fira lilljul hos farmor och farfar. Barnen är uppklädda liksom jag och Richard så nu väntar vi med spänning på tomten och hoppas på att vi har varit snälla i år. :-)

hemmagjord senap och sill till julbordet

Publicerad 2012-12-22 16:38:00 i Mat och bakning

Nu är vi klara med all mat till julbordet. Richard och jag har gjort sill och senap till julbordet så nu är det sista klart. Imorgon hade vi tänkt att baka lite julgodis bara. Nu sitter vi hemma hos vännerna och planerar lite inför nyår. Vad har ni för planer?

Julklappspelet

Publicerad 2012-12-22 09:40:00 i Allmänt

Nu är allt klart till julklappspelet. Spelet är köpt och paketen är köpta av både mig och Richard. Det var svårt att hitta något för en liten peng men tillslut lyckades vi och det blev bara köksprylar. ;-)

Årets julkort <3

Publicerad 2012-12-21 19:38:47 i Barnen <3

Även i år har vi gjort julkort som vi blev jätte nöjda med. Självklart på pojkarna i tomtedräkt. Så med dessa kort önskar vi nu er en riktigt god jul!

Snö!

Publicerad 2012-12-21 14:18:00 i Allmänt

Jag var lite orolig där ett tag när regnet och plusgraderna kom, att det inte skulle bli en sådan vit jul vi först trodde. Nu känner jag mig inte lika orolig då det har snöat på rätt bra nu i ett par dagar, så vackert. Idag tog Alvin pulkan till mormor där han ska ha fredagsmys till imorgon. Han har varit sjuk hela veckan så han har längtat länge efter både pulkan och mormor. Trevlig helg på er!

Julmat

Publicerad 2012-12-20 19:26:32 i Allmänt

I eftermiddags mötte jag upp mor min på stan så vi fick den sista handlingen till julbordet gjord. Vi gick ner till Knäppingsborgs kött och ost butik där vi handlade julskinka, prinskorv och julost. Så gott det ska bli! Sedan tog vi en runda på stan också för att köpa klappar till julklappspelet som vi köpte på Lager house. Det ska också bli väldigt spännande och roligt att köra men det värsta är att jag har sådan otur i spel och har aldrig vunnit något medan min syrra alltid vinner på lotter osv. Bara hoppas att mannen min har bättre tur.

Årets första julklappar

Publicerad 2012-12-20 08:50:00 i Festligheter

Igår kom barnens gammelfarmor hit på besök med en massa julklappar till hela familjen. Självklart hade även vi julklapp till henne med som Alvin och jag slagit in så fint. Nu längtar vi extra mycket till julafton då vi fick försmak igår. Som tur var behöver vi inte vänta så länge till då vi kommer att fira våran första jul redan den 23:dje. Yeeeej!

Liten tomte

Publicerad 2012-12-19 15:57:00 i Milo <3

Milos favorit sång är "i ett hus i skogens slut" och även om han blundar och precis somnat till och jag sjunger den låten gör han rörelserna till den och nynnar så fint. Så mycket älskar han den sången. Alvin gillade också den men " imse vimse spindel" var hans favorit.
 
för er som inte kan den:
i ett hus i skogens slut
liten tomte tittar ut
haren skuttar fram så fort
knackar på dess port
hjälp ack, hjälp ack, hjälp du mig
annars skjuter jägarn mig
kom ja, kom i stugan min
räck mig handen min

Årets julgran

Publicerad 2012-12-19 08:07:18 i Festligheter

På tal om julstämning i hemmet så tycker jag att en riktig gran som luktar julgran med glittriga färger och ljus fixar mysfaktorn nr 1 i vårt hem till julen. Milo har bara lite svårt att låta bli julkulorna men förhoppningsvis tröttnar han på dom med tiden. Vad är er största mysfaktor i hemmet till jul?

Fixa julstämningen med apelsiner och nejlikor

Publicerad 2012-12-18 09:18:00 i Tips

Fixa den perfekta julstämmningen med pelsiner och nejlikor. Det doftar underbart juligt och får upp stämmningen på topp.
 
Pressa in hela nejlikor i apelsinen och knyt sedan fast apelsinen i ett rött sidenband. Du kan sedan hänga apelsinen i ett fönster eller ha det på bordet som dekoration. Efter julen kan du sedan hänga in den i garderoben, förrådet eller i strumplådan då den kommer att fortsätta dofta ända fram till sommaren.

Gästinlägg - Polkakakor från himmelen!

Publicerad 2012-12-17 12:54:00 i Mat och bakning

Oj, nu var det dags igen för ett gästinlägg. Richard heter jag, make till sarah och driver bloggen vadförmat.blogg.se. I detta inlägg vill jag dela med mig av världens godaste kakor, polkakakor, recpet nedan:
150 g mörk choklad
100 g smör
1 ½ dl socker(brun farin om du vill)
1 ägg
2 dl mjöl
1½ dl havregryn
1 tsk bakpulver
100 g krossade polkagrisar
 
Smält chokladen tillsammans med smör i micron, 20 sek i taget. Rör ner socker. Blanda sedan i ägg, mjöl, havregryn och bakpulver. Rör ner 2/3 av den krossade polkagrisen i smeten och forma sedan till 15 bollar. Tryck ut dem lite på en plåt. Tänk på att lägga ut dem med stort mellanrum då de flyter ut. Strö över resten av polkakrosset. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i ca 10 min.
 
Fruktansvärt goda, testa dom gärna. De är en klassiker till jul hemma hos oss.

1 vecka kvar till julafton

Publicerad 2012-12-17 09:44:00 i Allmänt

Idag är det exakt en vecka kvar till jul. När vi öppnade julkalendern och tände adventsljuset idag märkte vi att det inte var så många luckor kvar, bara sju stycken. Vi pratar mycket om tomten här hemma med Alvin och han har sagt att det bara är en vecka, sju dagar kvar tills han ska få bjuda tomten på julgodis i utbyte mot en massa julklappar. Han säger sig också veta att han ska få flest i år (igen). Så snäll har han varit tycker iallafall Alvin. Jag börjar bli lite orolig för snön nu när vi närmar oss julen. Hela december har ju varit kall och mycket snöig och nu när vi närmar oss jul försvinner den. SMHI har dock lovat en vit jul så jag litar fortarande på det. Kom igen nu snön, ni har en vecka på er nu!

Adventsfika

Publicerad 2012-12-16 19:23:16 i Familjeliv

Nu är även tredje ljuset tänt i adventsljustaken vilket betyder att det bara är ca en vecka kvar till jul. December månad brukar alltid gå så snabbt fram men i år tycker jag tiden bara sprungit iväg. Januari där emot brukar vara så lång med blask och stormar ute då man bara längtar bort till varmare breddgrader. Tyvärr blir det ingen utomhusresa för oss i år heller då vi sparar till hus istället. Men nu är iallafall den härliga julen här och den tredje advent firades med mormor med nybakat fika och mys. Hoppas ni med haft en trevlig advent!

Nu är granen klädd

Publicerad 2012-12-16 16:20:00 i Familjeliv

Imorse gick vi upp tidigt och satte på julmusik för att klä julgranen. Alvin var duktig och spred ut julpyntet fint där han nådde medan Milo hängde allt på en och samma gren. Det var verkligen mysigt att tillsammans göra det julfint i hemmet. Nu lyser granen vackert här hemma.Snart ska vi baka polkakakor, knäck och göra salta mandlar till adventsfikat.

Julshopping

Publicerad 2012-12-15 16:03:00 i Me, My self and I

Denna förmiddag åkte Jennie och jag ner till stan för lunch och lite shopping. Skönt med lite egentid speciellt efter en sjukvecka. När vi kom hem åkte grabbarna iväg på julgransjakt. Ska bli intessant att se vad dom kommer hem med sen, eller vad säger du Jennie? Hehe

Julrecept

Publicerad 2012-12-14 18:49:18 i Tips

Om ni går in på www.milda.se kan ni skicka efter denna receptbok med julrecept gratis. Vi har redan gjort både tomtegröt och knäck efter dessa recept!

Kärlek till pussel

Publicerad 2012-12-14 09:51:00 i Milo <3

Alvin har alltid älskat sina pussel ända sedan han var 1 år när han fick sitt första pluppussel och förra året (när han var 2år) la han pussel från 5 år och han vill helst lägga pussel minst 10 ggr per dag. Jag var likadan när jag var liten och la också 56 bitars pussel som 2 åring och nu har även Milo börjat fatta intresse för pussel och idag klarade han sitt första pluppussel själv. Se så stolt man blev!

Santa Lucia

Publicerad 2012-12-13 12:37:59 i Festligheter

Imorse satte vi klockan tidigt för att ge oss ut i mörkret där snön glittrade så vackert till Alvins förskola. Där firade vi Lucia med sång och fika. Pappa Richard var sedan tvungen att åka till jobbet och jag och Milo fortsatte Luciafirandet på öppna förskolan. Där fick Milo vara med i Luciatåget och sjunga så fint (dock klappa han mest händerna). Även där bjöds det på lussekakor, glögg och pepparkakor. Vilken mysig dag det blev! <3

Julsagor

Publicerad 2012-12-12 16:03:19 i Familjeliv

Här om veckan fick mina små grabbar en varsin julsaga från mormor. Alvin verkligen älskar dom och vi har läst dom varje kväll och lagom på sista sidan somnar han. Milo där emot spriner iväg på första sidan. Jag mins när jag var liten, då fick vi alltid en ny julsaga varje julaftonsmorgon och dagarna innan julafton samlade jag ihop alla och läste mig till söms. Så mysigt och så spänd man blev för att få träffa tomten på riktigt snart!

Tänk om de var så gulliga jämt?

Publicerad 2012-12-12 08:18:00 i Barnen <3

Här ligger de och verkligen myser tillsammans i sömnen. Ser ni hur Milo håller om Alvin? Så sött, finns inget bättre än syskonkärlek. Jag är så glad att de har varandra. Tänk om de alltid kunde vara så här söta? Just nu är båda förkylda och Milo hostar lite så de är hemma pga sjukdom. De klättar bokstavligt tarlat på väggarna, är på varandra och retas, har sönder saker, river och rotar där de inte får osv, osv. De är som vilddjur! Alvin tjatar om att han vill göra något hela tiden ändå målar vi, degar, pysslar, badar, leker med lego, bygger tågbana, u name it. Dessutom flera gånger om dagen! Behöver jag säga att jag är helt slut? Bör man inte ha hemma barn med snorig näsa? Som tur var är de nu på bättringsvägen så jag hoppas på förskola imorn så vi inte missar luciatåget.

Tomtegröt

Publicerad 2012-12-11 07:29:00 i Barnen <3

Igår var det 2 veckor kvar till jul och det firade vi med tomtegröt. När jag var liten åt alla i familjen risgrynsgröt men i min "nya" familj dvs den familj jag och Richard skapat har endast jag varit grötälskaren. Förra året bad jag Alvin snällt att bara smaka lite på skeden och han spydde tom. Han verkligen hatar gröt och det har han alltid gjort och sagt. I år tänkte jag att han skulle slippa smaka då vi alla vet att han inte gillar gröt och han ska absolut inte behöva spy för att visa det. När gröten äntligen var klar frågade jag vem som ville ha gröt med socker, kanel och mjölk och det ville tydligen båda grabbarna (tror sockret lockade ;) ha. Milo har alltid smakat förr på gröten men inte tyckt så vidare om den men igår åt båda grabbarna upp allt på tallriken. Jag blev så förvånad men mycket glad. Nu slipper jag äta gröt själv på julaftonmorgonen för Richard har också alltid hatat gröt!

Julpyssel

Publicerad 2012-12-10 10:40:21 i Tips

Nu har pojkarna fått göra julgranar av deras händer. Vi målade händerna med fingerfärg och sedan la vi på lite glitter och en stjärna högst upp. Sedan fick de dutta med olika färger på granen som blev till fina julgranskulor. Perfekt att ge bort som julkort tex!

2:a advent

Publicerad 2012-12-09 16:16:00 i Familjeliv

Idag har vi julmyst ordentligt. Richard och jag satte ihop pepparkakshuset och sedan fick barnen lägga på non-stop och sedan hade vi på lite bomull som snö. Jag fixade även till ett hjärta av polkakäppar på kortsidan. När pepparkakshuset var klart fortsatte vi med julskinkan. Lite tidigt för min smak men karln tjatar ju så för *****! ;P Nu ska vi julpyssla lite. Hoppas ni med haft en trevlig helg och en trevlig advent!

Julfint <3

Publicerad 2012-12-09 11:07:00 i Home sweet home

Nu på morgonen åkte tomtarna fram. Barnen var så snälla och hjälpte till att ställa fram alla tomtar, änglar och lycktor. Dock ställde Alvin fram och Milo bort, men det blev bra tillslut iallafall. Nu ska vi göra pepparkakshus innan lussefikat åker fram och andra ljuset ska tändas.
 
Har ni också ställt fram juldekorationen eller väntar ni ett tag till?

Ett besök hos frissan

Publicerad 2012-12-08 15:42:00 i Me, My self and I

Idag mötte jag upp syrran på stan för frisörbesök, lunch och lite julhandling. Vad mysigt det är på stan nu med julmusik och julpynt. Hos frisören bjöds det på glögg och mandlar och så var det upplyst med mysiga stearinljus. Så det var verkligen julkänsla på stan idag. Själv handlade jag det mesta till mig, bla blev det ett två-pack nagelack som blir fint till jul. Trevlig helg på er!

Fredagsmys med mamma

Publicerad 2012-12-07 21:10:50 i Familjeliv

Idag är Richard på julfest med jobbet, så han kom inte hem överhuvudtaget idag. Det fick bli fredagsmys för mig och grabbarna själva. Vi började dagen ute i backen där vi åkte pulka med kompisarna.Sedan kokade vi knäck som vi gottade oss på innan vi skulle baka pizza, dock utan Alvin som skulle bli upphämtad av farmor. Självklart ville ju inte Alvin åka hem sen så han blev visst kvar över natten med. Busungen! Jag och Milo hängde istället på hem till mormor där vi åt pizza och myste till en film. Det blev en mysig fredag med både farmor och mormor!

Texas Longhorn

Publicerad 2012-12-07 07:31:30 i Festligheter

Igår var vi ute och åt på Texas Longhorn med svärföräldrarna. Moster hade barnen medan vi var ute och vi kom lagom hem till läggning dvs kl 19. Vilka hamburgare dom har där på Texas Longhorn. Richard och hans pappa (köttälskarna) blev helt till sig över menyn och tog självklart den största dom hittade. Jag och Richards mamma tog bacon blue burger dvs en hamburhare med bacon och ädelost. Mums!

Skänka kläder till behövande

Publicerad 2012-12-06 09:49:00 i Tips

I veckan kom ett företag och hämtade våra gamla kläder och skor som vi rensat ut. De skänks nu till fattiga i Litauen. Jag tyckte det var smidigt att bara ställa ut våra utrensade kläder utanför tomten så kom de och hämtade kläderna någon gång under dagen. Annars brukar vi skänka kläder till Myrona eller annat företag som har container här ute där vi bor. Hur gör ni med era gamla kläder?

If i only could repeat the day

Publicerad 2012-12-05 12:23:00 i Allmänt

Usch vilken dag! Morgonen började med att Alvin släpper ut hunden som rymmer iväg direkt. Som tur var kom hon tillbaks direkt när jag ropade på henne. Sedan kom jag tillslut fram till efter mycket velande att vi skulle ge oss ut till förskolan trots all snö som kommit under natten för jag tyckte det såg plogat och fint ut ute. När vi väl kommit ut upptäcker jag att plogbilen bara hunnit ploga på vissa ställen. Men eftersom jag ändå spenderat 30 minuter med att få på ungarna kläder och satt dom i vagnen så tänker jag inte vända hem igen. Beslutsamt ger jag mig av och 15 minuter sena och svettig som en gris kommer vi fram tillslut och det enda jag kan tänka på är att jag ångrar att vi gav oss ut imorse. Önska att vi bara legat kvar i sängen istället men ändå bestämmer jag mig för att eftersom jag ändå är ute, att gå till öppna förskolan med. Och Nu har det hunnit komma ännu mera snö så nu undrar jag hur jag ska komma hem igen?

Saffransbak

Publicerad 2012-12-04 19:12:25 i Mat och bakning

Efter att ha varit i skogen och åkt pulka idag gick vi in i värmen och bakade saffranskaka. En sockerkaka med saffran och till det lyxade vi till det med julmust. Tänk att det snöar fortarande ute, undrar hur mycket vi kommer att vakna upp till i morgon?

Hej mitt vinterland

Publicerad 2012-12-04 09:56:00 i Barnen <3

Oj vad det snöar ute, så vackert men kallt som sjutton! Minus 10 grader var det när vi lämnade hemmet för förskolan i morse. Efter att ha lämnat Alvin tog jag och Milo en skogspromenad i snön. Sedan blir det nog pulkan till hämtningen!

Fikatime

Publicerad 2012-12-03 17:19:00 i Festligheter

Idag kom tjejorna hit med barnen sina på fika. Vi är ett helt gäng nu för tiden när vi ses då vi alla har 2 (en ligger fortarande i magen) barn var. Vi var alltså tre mammor med våra 5 barn som busa, fikade och försökte prata i allt bus. Full rulle med andra ord men jätte trevligt!

Hjälp till att stoppa barncanser!

Publicerad 2012-12-03 08:53:00 i Tips

Tre stycken kungsgårdselever här i Norrköping har påbörjat ett projektarbete där de försöker att samla in pengar till Barncancerfonden för att stoppa barncancer, en organisation som finansierar ca 90% av all forskning idag. Deras mål är att samla in så mycket pengar som möjligt för att sedan själva lämna över en check till Linköpings sjukhus. Där kommer de även att spendera en dag med alla cancersjuka barn, för att få dem att tänka på någonting annat än sprutor och mediciner för en stund.
 
De insamlade pengarna går oavkortat till barn, barn med cancer. Tjejerna kommer alltså inte själva att tjäna en endaste krona, tvärtom.
 
Cancer är en fruktansvärd sjukdom och dom flesta av oss har på något sätt blivit drabbade av sjukdomen. Idag är det tre av fyra barn som överlever cancer, men i var fjärde familj så händer fortfarande det ofattbara.
 
Hjälp nu de här tjejerna att samla in så mycket pengar som möjligt så vi tillsammans kan stoppa barncancer!
 
 
Länkar: http://www.facebook.com/Stoppabarncancer
http://stoppabarncancer.blogg.se/
Kontonummer: 1107 30 58220
Bank: Nordea

Första ljuset är tänt

Publicerad 2012-12-02 17:43:12 i Familjeliv

Så var 1:a advent äntligen här! Det firades med lussekatter, pepparkakor och julmust när första ljuset tändes. Innan fikat var vi ute i backen och premiär åkte. Det var nära att vi inte fick in ungarna sen! ;-) Hur har eran 1:a advent varit?

Tv-kalendern

Publicerad 2012-12-02 08:59:00 i Allmänt

Pojkarna sitter just nu och tittar på årets tv-kalendern. Alvin sitter blixtstilla med öppen mun på kuddhörnan vi fixat till framför tvn medan Milo rullar runt som en galning. Man blir nog aldrig för gammal för tv-kalendern för jag måste erkänna att jag med tycker att den är rätt mysig och jag tror nog att mannen min håller med mig då han ser precis ut som Alvin just nu.

En träff med tomten

Publicerad 2012-12-01 18:27:00 i Festligheter

Oj vad mycket julkänsla vi fått idag! Imorse åkte vi nämligen ner till stan på julmarknad. Där träffade vi tomten där Alvin fick lämna in sin önskelista (som han självklart inte vågade), lyssna på julmusik, baka och dekorera pepparkakor, och sen självklart äta pepparkakor och dricka glögg. Vi hittade lite smått och gott på marknaden, bla en dörrkrans, julkorv, marsipangris och annat julgodis att mummsa på. Nu håller vi på med lussebak här hemma. Snacka om en dag full med julkänslor!

1a December

Publicerad 2012-12-01 10:15:00 i Barnen <3

Nu är äntligen December månad här! Adventljuset är tänt och den första luckan på alla tre julkalenderna är öppna. Vad tyckte ni om. första avsnittet på julkalendern på SVT? Alvin pratar fortfarande om spöksnor här hemma! :) Nu är vi påväg för att träffa tomten så Alvin kan ge bort sin önskelista. Trevlig helg på er! >
Kommentarer (0)

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela