Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Liten tomte

Publicerad 2012-12-19 15:57:00 i Milo <3

Milos favorit sång är "i ett hus i skogens slut" och även om han blundar och precis somnat till och jag sjunger den låten gör han rörelserna till den och nynnar så fint. Så mycket älskar han den sången. Alvin gillade också den men " imse vimse spindel" var hans favorit.
 
för er som inte kan den:
i ett hus i skogens slut
liten tomte tittar ut
haren skuttar fram så fort
knackar på dess port
hjälp ack, hjälp ack, hjälp du mig
annars skjuter jägarn mig
kom ja, kom i stugan min
räck mig handen min

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2012-12-19 18:38:16

så söta.. jo vi gick ut en sväng med och hamnade på vinkällaren för där komma alla in som var här då vi hade en som var 18 och en som var 22. men det var trevligt. men som oftast så har man ju det treigare hemma än när man kommer ut och tappar bort folk men dena gång lyckades vi att hålla ihop alla. jo kan hålla med dig om att man får passa på men känns som jag hade mer tid föra året då jag ändå var höggravid plugga och jobbade en vad jag har haft etta år så olika.. jo snor kan jag ta men den magsjuka vill jag försvinne fort som öggat men den verkar hålla i sig rätt bra.. Jag skulle så hämskt gärna vilja kunna åka utomlands men tor inte jag kommer i väg tuver vilket käns mcyket tråkigt..

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-19 20:09:55

Jag antar att du menar att Milo nynnar, inte nunnar. :-/

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-20 12:14:30

Det blev visst fel morsan. Ändrat nu som tur var ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela