Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Idag lyfter planet

Publicerad 2008-12-19 11:08:42 i Resa

Idag bär det av till cypern, tåget går kl 15:30 och planet lyfter 19:45. Kl 01:00 landar vi i Larnaca och där tar vi bussen till Agia napa. Så det blir mycket sova då och på hotellet sen blir det att gå upp tidigt till nybakt bröd och ostar. Mmmm =)

Hoppas vädret är fint och soligt så man kan lägga sig i poolen direkt på morgonen. Hoppas också på att baren har någon god alkoholfri drink till mig med paraply i. Häftigt det kommer bli att simma i Medelhavet på julafton och sitta med paraplydrinkar på beachen på nyår! Längtar sååå. =)

Om det finns tillgång till billigt internet så tänkte jag skriva i min resedagbok www.resedagboken.se sass85 heter jag där om ni vill följa min resa. :D

Nu vill jag önska er alla en riktig god jul och hoppas på att ni får en vit och fin jul här hemma. Syns igen den 3/1-09.


God Jul & Gott Nytt År!

Ultraljud

Publicerad 2008-12-15 16:03:27 i Graviditet nr 1

Idag var vi på ultra och tittade på den lilla i magen. =)
Allt var normalt, huvud, kropp, armar och ben. 10 fingrar och 10 tår.
Den 24/6-09 kommer bebisen till oss. Jag länktar redan jätte mycket!

Det var jätte kul att se hjärtat slå, helt otroligt. vi såg till och med matsäcken och urinblåsan på den lilla i magen.
Nu känns det lite mer verkligt, eftersom jag inte fått nån mage än så har jag ilf sätt lilla bebban.
 Nu vet jag att det finns nåt litet i min mage som väntar på att bli större för att sedan komma till oss.

Juletider

Publicerad 2008-12-06 11:41:46 i Allmänt

Ja, snart är julen här, tiden bara springer iväg. Jag har inte hunnit köpa några klappar än och har inte börjat packa väskan inte heller tagit någon vaccination och vi åker om två veckor. Vet inte hur jag ska hinna!

Dags att beställa tid till vårdcentralen och börja packa kanske? :/


Den 15/12 ska vi på första ultraljudet, det känns lite spännande! Mysigt att få se bebisen för första gången, se vem som ligger i magen och väntar på oss. =)  Eller är det tvillingar kanske? ;)

Idag ska jag och malin baka pepparkakor och åka till Linas nya hus. Det ska bli jätte kul! Huset är så gulligt, och det är säkert jätte fint inne med. spännande! :D

Måste shoppa

Publicerad 2008-12-04 16:12:41 i Kläder

Jag har inte shoppat på as, as länge nu. blir galen! Ifs var jag och Richard på stan här om dagen och då hittade jag en jätte söt tröja på H&M. Men annars var det hundra år sedan jag fick in nått nytt i garderoben. Och nu vågar jag inte köpa så mycket heller. Jag vet ju inte om jag kommer att kunna ha dom om nån vecka/månad sen. För jaa magen växer och jaa jag och Richard ska ha barn. Mamma kläder är inget jag är intresserad av, finns ju inget intressant på den avdelningen. Får helt enkelt köpa större storlekar i vanliga kläder. En så länge kan jag ju fakiskt ha mina vanliga kläder så det är inga problem nu, men jag vill ju inskaffa mig nya oxå! gaaah, får kanske köpa kläder i M ist för XS, S?

Här är ilf tröjan jag köpte och hoppas kunna använda hela vintern. =) Söt va?

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela