Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Glass och sol!

Publicerad 2014-04-28 18:33:00 i Familjeliv

Idag mötte jag mormor och grabbarna vid båthamnen och tog en glass i solen innan middagen. Snacka om att maten blir hundra ggr godare ute i det fria med en vacker utsikt!
 

Härliga sommardag!

Publicerad 2014-04-27 17:25:00 i Familjeliv

Denna söndag började vi med en härlig promenad i solen för att sedan spendera resten av dagen med trädgårdsarbete. Efter all arbete var vi värda en fika i solen, 20 grader har vi haft idag.  Helt underbart! 
 

Årets första picknick

Publicerad 2014-04-26 21:43:00 i Familjeliv

Idag bar vi av till Marby med picknickorgen, -som vi har längtat efter det! Då är det verkligen sommar! Barnen var som tända ljus och Alvin berättade minnen från hans tidigare somrar där hela vägen dit. Vi solade, lekte och åt både lunch och fika innan vi återvände hem. Imorgon hoppas vi på en lika fin dag.
 

TGIF

Publicerad 2014-04-25 19:56:00 i Allmänt

Äntligen fredag! Tyvärr jobbar R hela helgen men jag och grabbarna ska iaf njuta med grillat och sol!
 

Ännu mer Öroninflammation

Publicerad 2014-04-22 18:30:00 i Barnen <3

Då var det Milos tur i ordningen att åka på något, och denna gång blev det en kraftig öroninflammation.  Stackarn har skrikit sedan i gårkväll men nu blev det penicillin så jag hoppas han sover gott inatt iaf. Medan pappa och Milo var hos doktorn tvättade jag och Alvin bort bacillerna i solen. När det är 20 grader ute funkar det bra med uteduschen och badet. :)
 
 
 

Vilket väder!

Publicerad 2014-04-20 19:24:00 i Allmänt

Idag har vi gottat oss i solen hela dagen, alla utom Milo som har sovit i vagnen hela dagen. Inatt har han nämligen haft ont i örat och nu ligger han i 39 graders feber. Förhoppningsvis mår Milo mkt bättre i morgon igen för på tisdag är det förskolan som gäller igen. När Alvin och pappa var på stranden och lekte låg jag i bikinin på altan för första gången i år. Hoppas vädret håller i sig nu!
 
 

Långfredag

Publicerad 2014-04-18 21:10:00 i Festligheter

Idag vaknade vi upp på landet av fågelkvitter och det var så härligt! Sedan spenderade vi hela dagen hos svärföräldrarna för påskfirande. Det blev trerätters och en massa godis och andra presenter. Lika trevligt som vanligt! 
 

Mera halsfluss

Publicerad 2014-04-17 22:05:17 i Allmänt

Nu är det inte bara Casey och Alvin i familjen som fått penicillin denna vecka utan även jag. Jag trodde jag skulle klara halsflussen utan som vanligt men när febern kom mådde jag så sjukt dåligt att det fick bli ett läkarbesök och sjukskrivning. Jag som inte har sjukskrivit mig (lämnat barnen på fsk och legat hemma och kurerat mig) sedan barnen kom (5 år). I vintras var jag också riktigt dålig i 40 graders feber men va ändå hemma med barnen men innan det har jag nog inte varit så sjuk sedan jag själv var liten. Nu kurerar vi oss hela familjen på landet och hoppas vi är pigga och friska allihopa på tisdag!
 

Halsfluss

Publicerad 2014-04-12 16:04:00 i Alvin <3

Imorse fick Alvin träffa doktorn och han konstaterade att Alvin hade halsfluss igen. Tror dock jag med har det då även jag har haft halsont sedan i fredags. Nu går han på penicillin igen (3dje gången på en månad typ), så vi hoppas han blir bra snart. Han blev piggare idag iaf och då passade vi på att plocka blommor i skogen. Milo fick dock följa med mormor, moster och hennes kille till landet och röja inför sommaren. 
 

Tuffa tider

Publicerad 2014-04-10 12:26:52 i Familjeliv

Inte nog med att hunden och Milo är sjuka, nu ringde förskolan och sa att även Alvin var dålig. Han har också fått feber och är helt likblek i ansiktet. Stackars, stackars er. Nu längtar vi efter friskare tider!
 
 

Älskade hund <3

Publicerad 2014-04-09 18:49:00 i Familjeliv

Nu är Casey nyopererad och precis hemkommen från veterinäreren. Allt hade gått bra och hon fick jätte bra betyg av veterinärerna. De sa att hon hade varit en sådan fin och duktig hund. Snacka om att jag är en stolt och lättad matte nu. Hon är groggig nu efter all morfin och sover bara (hon har knappt sovit på två dygn så det är välbehövligt). Nu kommer det ta en månad innan hon är återställd,  min älskade vovve!
 

Shity, shity day!!!

Publicerad 2014-04-08 20:41:00 i Familjeliv

Igår blev både Milo och hunden sjuka. Milo i maginfluensa och Casey i livmoderinflamation. Milo blir bättre men Casey blir bara sämre och sämre. Blir operation imorn, håller alla fingrar och tår för att allt kommer gå bra. Vem ska annars ta hand om oss och få oss glada om dagarna (speciellt när man mår dåligt)? Älskade hund!  
 Här har vi våra mysiga sjuklingar, gud vad jag älskar er!

"Egentid"

Publicerad 2014-04-07 22:06:00 i Allmänt

Läste i Aftonbladet att det inte finns något som heter "egentid" när man har barn, utan det är ett påhitt nytidens mammor hittat på. Jag anser iaf kvällens storhandling med Jennie som "egentid". Vi strosade runt i affärerna på Maxi i två timmar utan barn, hur skönt som helst. En massa hann vi prata om som vi annars aldrig skulle hunnit med barnen = alltså EGENTID. ;) Sen fick vi mycket gjort oxå.  :)
 

@ Busfabriken

Publicerad 2014-04-06 17:16:00 i Barnen <3

Oj vilken dag vi haft! Vi har nämligen spenderat hela söndagen på Busfabriken bland studsmattor, rutschkanor och klätterställningar mm. Behöver jag säga att det inte bara är barnen som är trötta nu efter den här intensiva dagen. Shit alltså, god natt! ;)
 
 
 

TGIF!

Publicerad 2014-04-04 19:14:00 i Familjeliv

Äntligen är fredagen här, vilket betyder en massa familjemys ute i solen, förhoppningsvis på landet, vi får se! Idag har vi iaf hunnit med en skogspromenad efter hämtning på förskolan, en shoppingtur då jag behövde handla lite inför påsken, en glass i solen och så avrundade vi dagen med en grillkväll. -Lyckan är total!

April

Publicerad 2014-04-01 21:45:00 i Allmänt

April månad är här, och så även våren. Våren måste vara bland den bästa årstiden på året. Allt växer till liv och all förväntan inför sommaren och semestern. Åh vad jag ser fram emot denna underbara vår!

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela