Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hjälp till att stoppa barncanser!

Publicerad 2012-12-03 08:53:00 i Tips

Tre stycken kungsgårdselever här i Norrköping har påbörjat ett projektarbete där de försöker att samla in pengar till Barncancerfonden för att stoppa barncancer, en organisation som finansierar ca 90% av all forskning idag. Deras mål är att samla in så mycket pengar som möjligt för att sedan själva lämna över en check till Linköpings sjukhus. Där kommer de även att spendera en dag med alla cancersjuka barn, för att få dem att tänka på någonting annat än sprutor och mediciner för en stund.
 
De insamlade pengarna går oavkortat till barn, barn med cancer. Tjejerna kommer alltså inte själva att tjäna en endaste krona, tvärtom.
 
Cancer är en fruktansvärd sjukdom och dom flesta av oss har på något sätt blivit drabbade av sjukdomen. Idag är det tre av fyra barn som överlever cancer, men i var fjärde familj så händer fortfarande det ofattbara.
 
Hjälp nu de här tjejerna att samla in så mycket pengar som möjligt så vi tillsammans kan stoppa barncancer!
 
 
Länkar: http://www.facebook.com/Stoppabarncancer
http://stoppabarncancer.blogg.se/
Kontonummer: 1107 30 58220
Bank: Nordea

Kommentarer

Postat av: Stoppa barncancer

Publicerad 2012-12-03 10:16:51

Tack så otroligt mycket för ditt stöd!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-12-04 08:25:41

Jag gjorde en insats i lördags på öppna huset på Kungsgårdsskolan och köpte änglasmycket till stöd för Barncancerfonden. Jättefina <3
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela