Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mardröm

Publicerad 2013-02-26 10:50:00 i Familjeliv

I söndags gick ett avloppsrör sönder där vi bor vilket slutade med inget rinnande vatten på över 24 h. Precis när vi hade en matta på tvätt självklart försvann vattnet för oss och på natten börjar Milo spy också. Han spyr ner sängkläder och allt och vi kan inte tvätta. När vi lägger han i soffan istället spyr han ner den med. Sedan kan ni säkert förstå våran diskhög i köket med. Usch vilken mardröm det var igår med alla toaletter och hinkar fulla som inte går att spola ut på över 24 h. Igårkväll fick vi tillbaka vattnet så vi satte på tre maskiner tvätt, en diskmaskin, tvättade klart mattan, våttorkade hela hemmet och städade bort alla bakterier för att sedan vara utan vatten hela denna dag till 15:00 igen. Nu har iallafall Milo slutat spy men Alvin ligger med 40,6 graders feber och är riktigt dålig så Richard får vabba hela veckan då jag har två prov och två grupparbeten att göra i veckan. Det är inte lätt att vara student och ha två småbarn hemma som ska vara sjuka hela tiden kan jag säga! Beställer nog en resa för familjen snart för att och komma bort ett tag tror jag!

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2013-02-26 11:50:40

Uuuuusch!!!! Kan förstå din frustration. Ni är värda en semester nu alltså, hela familjen. Vi kör en kryssning ihop vettja :)

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-02-26 22:10:41

Men fyy vilken mardröm!! En semester är ni mer än väl värda :) Krya på de små!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela