Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

I egen säng

Publicerad 2017-01-25 08:47:00 i Barnen <3

För första gången på väldigt många år har jag och Richard (nästan) fått tillbaka våran säng för oss själva. Hunden är ju gammal nu så hon får sova med oss igen för annars blir hon förvirrad och nattvandrar och gör på sig innom hus (blir 13 år i år). 
 
Milo har alltid sovit i egen säng och har verkligen föredragit det ALLTID, när han är trött säger han till och går och lägger sig. Så har ALDRIG Alvin varit, tvärtom så är han sån som aldrig vill gå och lägga sig och somnar istället med paddan eller vad de nu kan vara och sover helst hos oss eller lillebror, ALDRIG ensam förrän nu. Nu har han börjat sova själv, dock händer fortfarande att vi hittar honom sovande skavis med brorsan.
 
Juni  har jag alltid lagt i egen säng men när hon velat amma på natten har hon somnat om med mig sen men nu när vi är på väg att sluta med amning och nattmat över lag sover hon hela nätter i sin säng så duktigt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela