Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gotland

Publicerad 2018-08-06 08:42:00 i Familjeliv

Förra veckan hade vi en underbar semester på vackra Gotland. Vi flyg över till gotland från norrköping på en halvtimme. Så himla smidigt! Sedan hyrde vi både en bil och en stuga i 7 nätter.
 
Vi spenderade en dag på Kneppbyns sommarland. Efter en massa bad och vattenrutchkanor åkte vi också en hel del karuseller och var inne i villevillekulla och såg pippiteatern till Junis stora lycka! Det var nog alla barnens bästa dag på hela semestern.
 
Nästa dag var vi på Tofta stranden, shit vilket ställe. Så lyxigt och helt underbart vackert. Lummelunda grottan hann vi också gå en runda i, så spännande. Visby med dess stora charm förälskade vi oss i direkt. Så häftigt med ringmuren och kullersten överallt. Man kunde verkligen se framför sig när riddarna stod där uppe i tornen och försvarade Visby.
 
Och en sak till man inte får missa på Gotland är den blå lagunen. Så vackert och helt klart vatten. 
 
Jag kan bara rekommendera alla en fin semester på Gotland!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela