Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Trötta pojkar

Publicerad 2013-01-18 13:20:22 i Barnen <3

Pojkarna bara sover och sover, inte likt dom. Alvin slutade ju sova på dagen innan han blev tre och Milo sover ju visserligen varje dag men så här tidigt brukar han inte somna och inte så länge. Likadant har de somnat tidigt (innan 19:00) de senaste två kvällarna, annars brukar de gå och göra ordning sig för sängen då. Hoppas de vaknar upp friska nu. Jag har iallafall handlat äpplen, riskakor och nyponsoppa så de kan få i sig lite också. Eftersom pojkarna sover så fint har jag också hunnit laga mat, tvättat två tvättar, dammar och bäddat rent. När grabbarna vaknar blir det filmmys i soffan.

Kommentarer

Postat av: Tessan

Publicerad 2013-01-19 08:28:20

Tråkigt att bacillerna tog sig till er.. hoppas dom för vinner lika fort. Jo hon sov hela natten som hon hon lovat. Men det gjorde inte debatten lilla. Tror hon har någon tillväxt period då hon sover så oroligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela