Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Shoppingtips!

Publicerad 2013-01-10 19:33:00 i Kläder

Efter förskolan blev det en eftermiddag på stan. Där mötte vi upp mormor för lite mat i magen och shopping. De senaste åren brukar jag alltid köpa nästa års vinterkläder på slutrean och hade även turen i år med och hittade tärmobyxor till grabbarna på Polarn & Pyret till halva priset. Tyvärr fanns jackorna bara i större storlek. Efter shoppingrundan blev det en fika hos mormor och Ice age 4 på tvn. Nu taggar vi för morgondagens inskolning!

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2013-01-10 22:27:47

ja du allt var sparat så det var inte det som var problemet utan det var det att datorn la av och bara var svart utan att jag hade fått över dom på min mail men det löst sig som tur va så nu är det problemet borta och förbi. vilket känns underbart skönt.

ja min sönbrist beror på att min tjejor har någon tillväxtperiod så dom har växtvärk och drömmer mardrömar och inte sovit något vidare dom senaste dagarna. och å har dom sin förylning som stäler till det för dom med. men nu ska det tas igen och baterierna sak laddas om när dom har sin pappa tid.

okej vad är det du vill plugga vidare till sedan på högskolan.?
Min plan är att ta lite kurser med så ska ner till infoteket och se i fall dom kan hjälpa mig att hitta min utbildning. jag kan gå så jag kan läsa den på distans. ne sitter inte just nu o söker jobb man jag knåppar på ett CV som jag kan skicka ut till olicka företag så småning om.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela