Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Milos tur

Publicerad 2013-01-06 18:59:00 i Milo <3

Då var det Milos tur att bli sjuk. Precis som på Alvin kom febern snabbt från ingenstans och Milo totaldäckar i soffan direkt. Stackars liten! Alvin blev också frisk lika fort, nästa dag var det som han aldrig varit sjuk så vi får hoppas att det blir så med Milo med. Han ska ju inskolas på tisdag ju!

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2013-01-06 20:22:17

va tråkigt att höra att nästa med vart sjuk får hoppas att det försviner lika fort för honom med.

jo Olivia och amelia krokade med varandra på nyår eller inte på kvällen utan på eftermidagen när jag höll på o förbereda. så hon slog i så det kom n massa blod och vi var i kontakt med sjorhavande tandläkare. men dom tyckte att så länga tänderna inte var lösa så kunde vi vänta till onsdagen så vi var där o såg över å att inte tänderna hade tagigt någån skada man inget domkunde se nu i alla fall men hon hade ett fult märka/ jak i överläpens nsida och på tankötet så vi ska tillbaka om 4 veckor. så jag håller tummarnapå att allt komer gå väl och inget har hänt tänderna eller någpn annan del.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela