Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Vem är lik vem?

Publicerad 2012-10-24 20:50:00 i Familjeliv

Idag efter att ha kollat igenom foton på barnen på datorn gick vi hem till mormor och kollade på bilder. Mamma visade en bild på mig och sa att det var jag när jag var lika liten som Alvin. Då svarar Alvin  -men det är ju jag, det ser du på mitt hår! Medan han visar sitt stora, ljusa fluffiga hår.
 
Här är jag och Alvin, nästan lika stora .
 
Annars är ju Alvin en kopia av Richard även om jag kan se mig själv ytterst lite ibland. Milo är dock väldigt lik mig som liten, vilket min släkt och vänner ständigt påminner mig om. Lite roligt att jag och Richard fått en av varje utseendemässigt  och till sättet. Till sättet är Alvin mer lik mig och Milo mer lik Richard. Alvin och jag gillar till och med samma mat och godis. Milo har mer Richards smak där med. Det ska bli spännande och se hur det blir i framtiden!
 
                                 Richard                                                    jag
                          Alvin                                                             Milo
 
Så jag kan alltså se likheten mellan Richard och Alvin, och mellan Milo och mig men inte mellan Alvin och Milo. Jag brukar ju få höra att de är så lika av vänner och på förskolan så tydligen finns det ju en likhet. Visst ser man kanske att dom är bröder men inte mer än så? Vad tycker ni?
Bröderna bus!

Kommentarer

Postat av: richard

Publicerad 2012-10-24 21:45:46

Haha. Vart har du hittat dom bilderna? Fan va skoj :)

Postat av: Elin

Publicerad 2012-10-24 21:46:28

Haha så roligt att se, sjukt lika:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela