Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Pyssel

Publicerad 2012-04-04 11:28:33 i Familjeliv

Det blir en del pysslande här hemma då vi är sjuka och inte kan vara ute och busa som vi brukar. Behöver jag säga att jag är rätt trött på att sitta inne och försöka hitta på något att underhålla kidzen med? Nu vill jag bara ut och gå en PW, busa i någon park, påta i trädgården eller ta en lång skogspromenad med hunden. Denna förmiddag har vi underhållt oss med lite målning av vattenfärg. Eftersom vi är i påsktider målade vi självklart påskteckningar med kycklingar och påskharar att ge bort mot lite godis i morgon. Milo satt mest och tuggade på sin pensel medan Alvin målade vackert, vad ska man annars med den till liksom? ;-)

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2012-04-04 22:01:37

Sv: Dels så ska jag jobba hela påskafton och så har vi inga påskgrejer hemma, eftersom vi ska flytta i Juni så vill vi lägga pengarna på annan heminredning :) Ja detsamma!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela