Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Bullkalas

Publicerad 2011-09-13 10:20:25 i Festligheter

Igår kom busLeon hit med sin mamma Jennie på bullkalas. Vi hade bakat bullar kvällen innan så vi skulle ha nybakat att mumsa på när vi skulle få finfrämmande. Leon och Alvin leker jätte bra tillsammans vilket är jätte kul att se. Alvin var så trött efteråt och höll på att somna i vagnen på sista kvällspromenaden med hunden. Jennie myste med Milo och Milo myste med Jennie så Leon blev lite avis men ändå tror jag han gärna vill ha ett syskon då han tycker så mycket om bebisar och det gör ju föräldrarna med. Som sagt var det lika trevligt som vanligt det är bara synd att man inte kan träffas oftare men det är ju svårt med två dagisbarn som blir sjuka lite då och då och där emellan har man annat inplanerat med. Nästa gång får det bi en skogspromenad med barnen. =)

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2011-09-13 12:08:15

Ja han börjar hitta snitsen allt :) Allt bra idag med er?

Postat av: Jessica & Alma

Publicerad 2011-09-13 12:59:19

fin header förresten!



blev ett par ryka heter dem.



åh ett sånt litet lektält vill jag ha till Alma när hon blir större

Postat av: Sofie - Mamma till två små

Publicerad 2011-09-13 13:53:59

sv: Tack så jättemycket.. vad kul att höra.. jag som tycker vi inte har mycket till trädgård och att det lilla som är gjort inte är sådär jättekul!



Ha en find ag!

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-13 14:21:10

jo det är ju myssigt att myssa med dom små o få gosa lite med dom. det tycker nog vi alla. vad bra att du känner att du hinner med dom. det hoppas jag med att jag känner sedan för det är lite av min skräk. Kan tänka mig att han passar på att hitta på buss när han vet att du är upptagen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela