Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mer av de sköna dagarna!

Publicerad 2011-10-10 17:41:34 i Familjeliv

Vi vill ha mer av de sköna dagarna som var för 1-2 veckor sedan. Känns dock som det är kört nu. Nu är vi nog närmare de kallare dagar än varma. Vi får nöja oss med blöta och kalla dagar då vi får hålla oss inomhus. Kanske dags att köpa lite roliga leksaker att leka med inne. Vad behöver en pojke på 2 1/2 år? Alvin älskar ju sina bilar, lego, böcker och filmer. Men det han gillar allra mest att göra är nog att HOPPA! får försöka få tag i en liten studsmatta att ha inomhus kanske? Har dock läst om att de ska vara farligare för småbarn att hoppa studsmatta än att vara ute i trafiken. Det handlar mest om att de bryter sig lätt och klämmer sig. Det är nog bra att ha skyddsnät runt om.

Här kommer lite härliga bilder från de soliga dagarna för drygt en vecka sedan.

image description
image descriptionimage descriptionimage description

Kommentarer

Postat av: teessan

Publicerad 2011-10-10 18:26:17

jo tror nog tuvär att det går mot kallare tider nu.. vist är det tråkigt man jag kängtar lite men det beror ju på bebisen. på olivas förskola så har dom stutsmata dom får hoppa på en liten med det är ju med uppsyn av en vuxen så jag tor att så länge man är med dom och vet vad dom gör så är det nog inte så faligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela