Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Shoppingtur till Ikea

Publicerad 2011-10-23 17:33:44 i Allmänt

img_9222 (MMS)

I morse drog vi till Ikea och shoppade lite smått och gott till hemmet och lite julklappar blev det med. Det mesta blev ju till barnen som vanligt! ;)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-10-23 19:17:40

det brukar bli så vart men än är o handlar tycker jag.

Postat av: tessan

Publicerad 2011-10-23 20:33:54

jo vi får se hur det blir .. Nu i år som kommer så är det ju så att vi tjejer får fria så får väl göra det igen då.. Men skulle bli glad i fall han själv skulle komma på o göra det. Jag vet inte i fall jag vill gifta mig. har alltid var kluven i den fårga o lika så förlovning ett tag för alla förlovade sig av min vänner o det bara gick i kras.Men nu har vi ju hållt i hopp så länge så det skulle kännas rätt. Jo brölop vill jag nog att man ändå är två o planerar.Det vart ingen bakning för våran del vi åkte tillbussfabriken o bussa lite. eller mest Robban och Olivia en själv orkar inte på samma sätt o sak nog inte klätra så mycket häller för den dela.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela