Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Trivs som fisken i vattnet

Publicerad 2011-11-11 10:11:59 i Familjeliv

Båda mina killar är två vattendjur. De älskar verkligen att bada/duscha och få leka i/med vattnet.

Milo blir helt vild i vattnet. Han försöker att simma då han sprattlar med armar och ben så det skvätter överallt. Sen vill han gärna hoppa och gå i vattnet då han är som tyngdlös så orkar han ju och klarar så mycket mer i vattnet. Han skrattar verkligen jätte mycket och tycker också att det är intressant att titta vad brorsan (som Alvin kallar sig och Milo) gör med leksakerna. Alvin låter dock aldrig Milo känna på leksakerna eller vara med och leka.

Alvin har altid älskat att bada från första stund. Hans nya grej är dock att ha vattenlek i duschen. I duschen har han två burkar i olika storlekar med en slev och ett decilitermått. Gissa om han har kul då han fyller den ena från den andra och häller sedan ut och sen i igen. Skit bra träning motoriskt också.

Både jag och Richard älskar ju också att bada så varför skulle inte våra barn göra det? Vi tycker iallafall det är kul att de har det intresset så vi kan hitta på mycket vad gäller bad ihop som familj.

 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-11 20:05:13

roligt o mysigt det ser ut o låtter. vilken tur du har som har barn som tycker om att duscha för det har inte vi.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela