Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Playdate

Publicerad 2011-08-28 14:09:14 i Allmänt

img_0116 (MMS)

Både idag och igår har vi busat med en familj som bor i närheten av oss. Mamman i den familjen och jag har växt upp tillsammans eller vi har känt varann sen vi var 12-13 år och umgåtts sen dess. Nu har vi två barn var som gillar att träffas på playdates, mycket trevligt. I somras var barnens pappa, min väns sambo, våran vän med om en hemsk olycka och ligger idag på sjukhus och har gjort det i 7 veckor och får använda sig av rullstol idag tack vare olyckan. Familjen har haft det jobbigt nu ett tag men de  har iallafall varann. Detta har fått både mig och min man att tänka på hur skört livet är (denna fundering hade vi såklart när pappa dog med), att vi ska ta vara på varann och hur lätt en olycka kan ske. Vi vill att ni ska veta att vi tänker på er och behöver ni oss med något så finns vi där för er ska ni veta och det hoppas jag att ni gör.

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-28 18:55:14

Ja man får perspektiv när sånt händer.



Sv: Jo men jag akan ju inte låta bli att shoppa på grund av min ångest. Då slutar det med en garderob full med tråkiga gamla slitna kläder så det är inte mycket lönt att gå och gräma sig allt för länge för det. :)

Postat av: teessan

Publicerad 2011-08-28 21:34:27

ja tänk vad saker i ting kan få en att inse hur livet är. läskigt det där. Jo vår dotter har en hel del leksaker kan man säga. så det är inte så att hon behöver något specielt.

Postat av: Jessica & Alma

Publicerad 2011-08-28 22:28:48

man borde verkligen uppskatta livets goda stunder mer!!



tackar hon är vår lilla juvel.



japp har jag fixat själv, men mycket hjälp från en kompis som visa hur man lägger in allt.

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-08-29 13:10:18

Här ska det minsann byggas lekstuga om nåt år. Tror barn älskar det

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela