Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Tapetval

Publicerad 2010-03-23 10:42:38 i Sarah talar

Igår gick jag och syran ner på stan och kollade på tapeter till radhuset. Vi fick välja mellan de biligaste av Borås tapeter. Tapeterna i katalogen var trasiga och blekta och hade säkert funits där i minst 10 år. Det fanns inget modernt eller ens något vi var intresserade av. Det kändes inte sådär jätte kul. Barntapeter hade de inte alls mycket av. Det fanns en blå eller rosa tapet med hjärtan på. Det var den enda tapeten till ett barnrum. Det var verkligen pissdåligt urval vi hade där.

Här blädrar vi bland fina tapeter nere i Skarphagen

Kommentarer

Postat av: ina

Publicerad 2010-03-23 14:29:06

Tapeten på bilden var verkligen jättefin!



Hoppas ni hittar något ni gillar även om det var ett dåligt utbud.



/Ina

Postat av: Alfva

Publicerad 2010-03-23 22:04:44

Vi har också varit på jakt efter en tapet in till dotterns rum, men det är tomt på den fronten. Nu blir det nog att måla vitt till en början. Så vi iaf slipper ha det beiga!

Trevlig blogg du har med! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela