Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Underbara dagar på landet

Publicerad 2010-06-03 22:29:46 i Allmänt

Onsdagen började vi med en tripp till Smultronstället för lite glass. Vädret var på topp och Richard var ledig. Alla gluffsade i sig av vår glass utom Alvin som inte var ett dugg intresserad (som vanligt). Det är ifs bra då han äter mer grönt än sött. =)

På eftermiddagen stack vi till landet för att spändera natten där. Himlen var precis blå och inte ett måln på himlen. Det var helt underbart fint väder. Vi grillade lite korv och hade det allmänt trevligt.

Idag började vi dagen med en liten längre promenad till sjön för att plaska lite. Vädret var ju precis som igår helt underbart. Till lunch käkade vi sill och potatis (vad vore sommaren utan det?) och till efterätt RABARBERPAJ. Mmmm så gött de va! Den underbara dagen fick sluta kl 20 för oss då R började jobba kl 22.

Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2010-06-04 05:34:00

Vi har verkligen haft det underbart på ledigheten! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela