Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gårdagens inpulsköp

Publicerad 2009-01-29 12:07:55 i Kläder

var ju på stan igår som sagt, och hittade en kavaj. En kavaj jag letat efter i snart ett år! Äntligen hittade jag den rätte för mig. Det blev en grå dubbelknäppt kavaj från Gina tricot. Skit snygg enligt mig.

Fikan igår blev chokladkaka och cola, det behövdes efter nån timmes shopping. Det var så himla roligt att träffa tjejerna i går att tiden bara flög förbi. Det måste vi göra om?! Nu är det middan kvar, den får vi ta nästa helg lr så, söndan kanske? Vi har nämligen bestämt att göra planka, det passar mig perfekt nu när matlusten kommit tillbaka. Så nu ser jag fram emot det med!

Den här helgen har vi fullt upp med Richards födelsedag. Vi har nämligen en middagsbjudning på 8 personer på lördag. Hoppas mat och allt blir bra, känner mig lite nervös nu... :S Och på söndag är vi hembjudna till min kusin och hennes familj. Hon har nämligen två barn, en som blir 1år i sommar och en som blir 4 i vinter. Så jag tänkte att de måste ha en massa tips nu. Det ska oxå bli jätte roligt att träffa dom. Sötaste ungarna! Och föräldrarna är också jätte trevliga såklart. hehe :D Kanske kan jag ha på mig kavajen på söndag, hmm. Här kommer bilder på den iallfall.


Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2009-01-29 17:03:15

Du och dina kläder :) Du e rolig du! Saknar dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela