Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

En dag i Stockholm och kryssning

Publicerad 2015-08-11 08:45:00 i Festligheter

I Söndags tog jag och min arbetskamrat bilen till Stockholm för en shoppingdag. Det var strålande sol och knappt ett moln på himlen så det blev både lunch och glass I en park bland alla andra stockholmare. Shoppa det gjorde jag främst till barnen. Nu blir de fina till skolstarten på torsdag kan jag säga. Men jag hittade iaf ett par schyssta Nike till mig själv och lite smycken. 
 
Kl 19.30 inväntade vi våra andra kollegor för att åka på en kryssning till Finland. Det blev bara att lämna in väskorna på hytten och en snabbis piffning innan middagen som var beställd till samma tid. Vi valde buffé så det  blev mkt räkor och polly för mig. Sedan blev det drinkar och disco hela natta. 
 
Dagen efter var det frukost vid 8 och så började vi planera vid 9. Vi hade ett stort konferensrum med en massa gottigheter hela dagen. 
 
Shoppa hann vi också med en snabbis så det blev godis till oss alla. Baylies och vin till oss vuxna så alla var glada när jag kom hem vid 20.30 I gårkväll. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela