Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Skor! Har lite beslutångest över vilka sko...

Publicerad 2011-05-31 10:31:56 i Allmänt

img_1754 (MMS)

Skor! Har lite beslutångest över vilka skor jag ska packa med mig inför "mini semestern". Alltså tänkte ha på mig ett par bekvämare skor på resan men på kvällen skulle jag vilja ha några finare. Nu som gravid och småbarnsmamma har jag valt det bekväma framför det fina när det gäller skor och äger inte många klackar. Nu är jag inte ute efter klackar eller kanske ett par låga isåfall. Som sagt äger jag bara låga, bekväma skor och vill ha något helt annat till semestern. Så vad säger ni tjejer (lr killar)? Vad ska jag ha på mig för skor en skön utekväll som höggravid? Gah vilket ilandsproblem!

Kommentarer

Postat av: Nathalie

Publicerad 2011-05-31 23:12:46

Idag finns det massor med snygga kilklackar i skoaffärerna som är jättesköna och bekväma, och som inte alls behöver vara särskilt höga men ändå kännas lite mer piffigt, ett tips! Jag köpte mig ett par idag :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-06-01 20:29:16

Båda är snygga. Håll dig till lågklackat, det är snyggt det med ju. Du kommer säkert känna dig obekväm i klack annars eftersom du (vi mammor..haha) aldrig har det längre typ ;)

Postat av: Jennie

Publicerad 2011-06-01 20:29:51

Förra inlägget va från mig. Såg att namnet ej syntes.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela