Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Babyöppet

Publicerad 2011-09-21 19:30:42 i Allmänt

img_7084 (MMS)

Idag var det fullt upp igen. Vi började dagen med en stressig frukost då vi valde att sova lite längre idag. Det tog i mot att väcka barnen som sov så gott i det gråa och trista vädret. Väl på förskolan gick det jätte bra att lämna den stora för att sedan gå med den lilla till öppnaförskolan. Där mötte vi upp Christin och Wilma för att "busa" och fika lite. Det blev ju mest att ligga i "babypoolen" för Milos del sedan blev det lite babysång men då sov Milo redan gott. Efter detta besök tog vi oss till mormor efter att ha hämtat Alvin på förskolan. Där busades det tills pappa kom hem och tog barnen så vi kunde dra ner till stan för ännu mera shopping. Bloggar mer om det imorgon. Nu ska jag spendera lite tid med min man medan barnen sover skönt i sina sängar Trevlig kväll på er!

Kommentarer

Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Publicerad 2011-09-21 21:20:55

Ja, inte visste jag att det kunde vara så roande att tex. slänga soppor, hämta posten, eller bara öppna dörren istället för att leka med dessa leksaker som alltid finns där (känns som Viktor tröttnat på dem nu), förutom en bok han bara stänger så melodin slutar spela :P Haha.



Skorna har vi fått, och jag vet tyvärr inte varifrån.

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-22 14:16:03

vart är det du går på öppnaförskola??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela