Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Våran helg

Publicerad 2018-02-11 18:52:17 i Familjeliv

I helgen hade jag inte tänkt att sätta foten utanför dörren då jag gått i -17 2 h om dagen i veckan. Behöver jag säga hur jag mår efter detta? Dyngförkyld, hosta och förkyldning/ansträngningsastma. Fyfyfy! 
 
Ändå var vi endast hemma och gotta oss i soffan under fredagskvällen. Lördagen började vi på badhuset, sen käkade vi på restaurang och avslutade kvällen hos syrran med middag, vin och mellomys! 
 
Idag har vi storstädat, bäddat rent och tvättat veckans kläder. Sedan åkte vi pulka medan pappa baloo grillade hamburgare, kyckling och kotletter så vi har lite käk i veckan. Hantverkarna har varit sjuka så köksrenoveringen har stått still hela veckan. Hoppas de mår bättre nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela