Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Arbetets museum

Publicerad 2017-11-03 23:03:00 i Barnen <3

Idag drog vi med både mormor, moster och barnen till arbetets museum. Det blev både lek och fika. Barnen tyckte det var roligare att leka än att lyssna på budskapet, men men det kommer väl det med nån gång när de inte längre har lika mycket spring i benen.
 
Alvin hade en bra dag hos pappa istället. Han hade chefens kontor så "alla" på jobbet tyckte han var en utomordentlig chef och gav honom lite fika pengar (lön). Gissa om han var stolt som en tupp när han kom hem?
 
Väl hemma vid middagsbordet var det roligt att lyssna på grabbarna som återberättade sina upplevelser till varann. Det lät ungefär så här: A: Vad har du gjort i dag? Du kan säga för jag kommer inte bli avundsjuk för jag har också gjort massa skoj! M: Ok, jag har varit med Lea och ätit popcorn, glass och druckit läsk!!! A: Jag har också fått fika idag plus pengar!!!
 
Där ser man vad de tycker är viktigt i livet (fika) haha :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela