Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Juni 11 månader

Publicerad 2017-05-14 10:28:00 i Juni <3

Idag blir Juni hela 11 månader, 4 veckor kvar tills 1 årsdagen!!! Tiden bara springer iväg, jag som vill att hon ska vara liten ett bra tag till! Men hon är fortfarande världens gosbebis. Idag tex låg vi och myste i sängen i 2 hela timmar innan vi blev hungriga och gick upp för frukost.
 
I påsk utvecklades Juni mycket och lärde sig mycket nya saker. Bla kan hon flörta, klappa händerna och high fivea. Hon kan också ta ett steg mellan Mig och Richard innan hon fegar sig och sätter sig ner.
 
Hon har verkligen brutit sig loss från oss föräldrar och kryper fram till vem som helst nästan och hälsar. Inte ett dugg rädd och behöver inte titta mot mig på en längre tid. Hon är väldigt social och går gärna fram till andra bebisar och känner lite på dom. :) 
 
Sedan nån vecka innan påsk har hon hostat och där med sovit i våran säng och nu vill hon fortsätta så. Dock sover vi väldigt bra ihop ändå och hon sover oftast hela natten till 6 för en välling och sover iaf till 8 sen.
 
 
Äter gör hon också bra och kan sitta länge med sin korv m. Makaroner som är en favorit. Mamas gosunge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela