Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

1 månad kvar

Publicerad 2017-12-09 20:53:00 i Juni <3

Den 9 Jan, om exakt 1 månad ska Juni börja förskolan. Fick sådan klump i magen när vi fick brevet. Jag känner mig inte ett dugg redo att lämna henne till främlimgar. Hon själv är nog så redo man kan bli, och kommer nog tycka det ska bli jättekul. Hon är en typisk förskoleunge, som bara springer iväg till andra och leker och tittar knappt efter mig på öppnaförskolan eller hos kompisar.
 
Hon sover 1-2 h efter lunch vilket passar förskolan, äter och dricker själv och ur mugg/glas så jag kan inte se sådanna problem iaf. Det är mer mammahjärtat som skriker nej för hon är ju så liten och kan inte säga till med ord om något är fel.
 
Långa dagar (8-15) varje dag kommer det bli ungefär, då jag kommer jobba 80% 30 min från förskolan vilket också känns lite tungt. Men hon kommer ju sova också så då försvinner ju ca 2 h iaf. Ajja det kommer säkert funka som allt annat också. 
 
Min lilla bebis är ingen bebis längre utan stor fsk-unge!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela