Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Juni 10 månader

Publicerad 2017-04-14 08:07:00 i Juni <3

Nu är 1 års dagen bara runt hörnet. Jag som tyckte det kändes som i går hon låg som ett paket på mitt bröst. Men det märks att hon blivit stor, som barnen på Milos förskola sa -hon är ingen liten bebis längre. Hon äter själv, ropar på oss föräldrar, tar sig fram själv och första steget är inte långt borta. Hon släpper mer och mer taget men har inte vågat ta det där steget än. Dock är hon ofta ute och går med läragåvagnen så stadig är hon.
 
Juni är hela tiden ute på olika äventyr och älskar att rota i Caseys matskålar. Jag hittar henne ibland alldeles dyngsur med matsmulor runt mun haha. Annars öppnar hon gärna våra skåp och lådor och rotar fram saker där med.
 
Hon sover hela nätter så amning är det slut med. Och tänder har hon, snart 4 där uppe och två där nere.
 
Hon hatar fortfarande att ligga still och byta blöja eller ta på sig kläder, då skriker hon rätt ut. När vi var med moster på stan sist och käka lunch, skulle vi ta på oss jackan och Juni skrek rätt ut. En man som satt med två små barn själv ställde sig upp och börja leta efter något. Tillslut frågade han om det var min lilla flicka som lät som ett alarm. Han var typ i chock Haha :D 
 
Hon sätter sig ofta bredvid brorsorna och vill vara med nu. Man ser att hon blir så stolt när hon tex får äta samma som dom och vara en i gänget. :) Liten börjar verkligen bli stor nu!
Hon ska på 10 mån kontroll i slutet på månaden så då får vi se hur hon växt också. Men st 74 går det åt i kläder nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela