Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Öppnaförskolan

Publicerad 2016-09-27 17:11:46 i Allmänt

Idag tog jag och Rebecka en promenad till skolan/förskolan för att lämna grabbarna för att sedan ta oss till öppnaförskolan med bebisarna. Det var nämligen föräldragruppträff idag med inriktning på första tiden med bebisar. Hur man trodde det skulle vara vs hur det är i verkligheten. Hur det framstås i media (fb/insta/blogg) vs verkligheten osv. Vi pratade också om att ta hjälp av andra som en farmor, morfar osv. Bjuda bortsig själva på middag osv för att göra livet lättare med småbarn. Släppa den här perfekta bilden på sig själv, att man inte alltid behöver ha det fläckfritt hemma samt nybakat bröd till frukost varje morgon. 
 
Själv är dock detta fortfarande väldigt viktigt för mig. Jag skulle inte kunna fika och ha det trevligt när jag vet att man har ett diskberg hemma lr dammigt och skitigt med en massa tvätthögar överallt. Nä det funkar inte, men där har jag en man som gör lika mycket som mig hemma så det går ändå bra att ha det ordning hemma om man prioriterar det. Något som också är viktigt för mig är hemlagad mat, men då kan man prioritera att göra lättare maträtter som sköter sig själv i ugnen tex. Lite småtips från mig. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela