Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mormor på besök

Publicerad 2016-09-19 21:29:00 i Familjeliv

Nu har vi vår mormor med oss här hemma efter några dagar på sjukhuset. Barnen har extremt många frågor och var lite rädda för vad de hade att vänta sig. Hur ser mormor ut när hon mår dåligt? Vem tar hand om henne, är dom snälla? Hur ser hennes rum ut på sjukhuset? Har mormor cancer, kommer hon dö?
 
Mormor hade nämligen buksmärtor och fick åka ambulans in till sjukan i fredags där jag och Juni var med på akuten fram till sen kväll. Vi har nu fått veta att hon har cystor i livmodern och hon ska få ta fler prover och röntgenbilder för att få veta mer nästa vecka.
 
Anledningen till att barnen frågar om cancer och döden direkt när de fick veta att mormor var inlagd på sjukhuset är att vi förlorat så många nära i cancer som min pappa, kusin gammelfarmor och gammelfarfar och min morfar och farfar bekämpar cancer i detta nu. Cancer var då förstås det första barnen tänkte på. Det blir ju naturligtvis våran största skräck att även mormor skulle drabbas. Usch, hemsk tanke, och det värsta av allt är att man bara kan hålla tummarna och hoppas att det inte är elakartat nu, annars är man ju rätt maktlös i detta tyvärr.
 
 

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2016-09-20 22:39:37

Många kramar till er 💗

Postat av: Mamma till två pojkar

Publicerad 2016-09-21 10:22:09

Kram

Postat av: Sarah Fredriksson

Publicerad 2016-09-22 21:36:53

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela