Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Juni 3 månader

Publicerad 2016-09-14 09:07:00 i Juni <3

Alltså här händer det något stort i utveckligen tycker jag. Vid 3 månader/12v är de liksom inget spädbarn längre, inga små paket som endast sover, äter och bajsar. Tvärt om är de mer vakna,  jollrar, skrattar, greppar saker (helst mammas hår), står upp mer än ligger ner osv. De har knubbat på sig och ser helt enkelt äldre och mer "med" ut (vilket de också är). 
 
 
Junis personlighet hänger dock fortfarande med. Hon är fortfarande en lugn, belåten och glad liten mysbebis. Det bästa hon vet förutom hennes familj såklart är hennes napp och snutte och mysa i någons famn. En del frågar om hon är en napp eller snuttisbebis men hon är verkligen båda. Jag kan inte ens säga vilken av dom som kommer på 1a samt 2a plats.
 
 
Vi har väl också hittat våra rutiner vid detta laget också vilket känns skönt då man lättare kan planera sina dagar. Tror det är lättare att komma i rutiner om man redan har barn samt planerade dagar sedan innan. Och så här ser våra vardagar ut:
Kl ringer 7.15, då äts det samt, byter blöja och kläder för att ge sig av till skola/förskola. Då somnar Juni om igen och sover fram till lunch. Vaknar runt 12 och äter igen. Här brukar vi hitta på något som att leka i gymet, bada lr ta en promenad med en kompis bla. Sedan mat och så somnar vi om igen i vagnen då brorsorna ska hämtas hem igen. Då är Juni som piggast på dagen, då blir det middag och mys med brorsorna samt pappa innan natten och då sjunger vi/läser saga innan Juni oftast somnar runt 20.00 och vaknar vid 3-4 för mat och sover sen till morgonen.
 
 
Något nytt Juni börjat med förutom att dra mig i håret och greppar nu leksaker mer medvetet är att ha fötterna uppe i luften när hon ligger ner på rygg. Tror inte det dröjer länge innan hon hittar fötterna. Hon har också börjat skratta högt vilket är helt underbart.
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma till två pojkar

Publicerad 2016-09-14 19:54:52

Hon är en riktig liten sötnos er Juni :)

Postat av: Sarah Fredriksson

Publicerad 2016-09-15 12:41:32

Åh, tack! ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela