Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Födelsedagskalas

Publicerad 2016-10-31 17:59:00 i Festligheter

Idag är det hunden Casey som har halloweenkalas då hon blir hela 12 år idag. Jag och grabbarna gick upp tidigt för att baka för kalas. Sedan klädde vi ut oss till zombies för bus eller godis. Härlig start på höstlovet!
Jag kan inte fatta att vi nu i jul haft våran bästa vän i 12 år. Hon har funnits i hela vårat vuxna liv och varit med om allt. Från första dejten till vårt liv som husägare och 3 barnsföräldrar. Dock börjar hon bli gammal nu våran älskade hund. Tydligen har hon börjat visa tecken på demens och veterinären har hört att hjärtat inte är så bra heller, då hon helt enkelt är för gammal. Gissa om vi skämmer bort henne under hennes sista tid i livet? Hon är ju våran första bebis och bästa vän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela