Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Födelsedagskalas

Publicerad 2016-11-06 09:46:00 i Festligheter

Igår hade vi födelsedagskalas för mig som blir hela 31 år i morgon. Jag kan verkligen inte förstå vart åren tagit vägen. När jag tänker på siffran 31 så känns det så sjukt, liksom jag minns ju när mina föräldrar var 31 år. Det är inte så att jag har en åldersnoja eller att jag känner mig gammal utan tvärt om tycker jag bara det känns så overkligt bara. 31 liksom! Jag? Haha!
 
Vilket fall som helst hade gästerna önskat mat och det blev våra favorit börjare som är kända i vår bekantskap (inte för att skryta ;). Och de blev lika goda som vanligt, dock blev det grillpannan istället för grillen iom stormen ute. Till efterrätt valde vi att göra semelkladdkakan som också är himelsk god!
 
Blommor och assietter från cervera som jag önskat mig fick jag och jag blev så nöjd (dom på bilden). Fler paket väntas i morgon -spännande värre! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela