Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Dagens besök hos bm

Publicerad 2016-05-16 21:02:00 i Graviditet nr 3

I eftermiddags var vi till vår barnmorska på vårat näst sista besök om jag inte går över tiden.
 
Vi pratade som sagt om förlossningen och mina förväntningar lr önskemål om den. Jag sa att jag tar det som de kommer vilket hon tyckte lät vettigt. Vi pratade också om vart man skulle ta vägen om det var fullt på BB här och i Lkpg, och skulle man behöva åka ända till Nyköping lr Västervik och inte hinna fram så får man ringa ambulans. Lät tryggt tycker jag -not! Nu börjar R tom bli nervös iom att jag födde inom 2 h med Milo, vilket betyder att det gick rätt fort sist. Aja inget jag ska oroa mig för nu då jag ändå inte kan göra något åt det.
 
Sen kolla vi sf mått och hjärtslag vilket var 32 cm samt 144 st/min. Viktuppgång 1,5 kg. Följer där med fortfarande mittersta linjen på kurvan. Bebis ligger fortfarande med huvudet ner och ruckbart vilket både grabbarna var ända fram till fl. 
 
Nu är det ca 3 v kvar till nästa och förhoppningsvis sista besök hos BM.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela