Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Underhåller barnen

Publicerad 2016-08-06 22:49:00 i Allmänt

Igår när pappa R jobbade 14-22 blev det inte så lätt för mig att ta hand om allt här hemma. Grabbarna lekte högljuda flera gånger så Juni vaknade under vilan. Jag fick då låta de leka ute lr i varsina rum (dock lyckades de hela tiden hitta tillbaka till varann) så Juni skulle få sova. Grannen ringde också på 2 ggr så hunden skällde och väckte Juni osv. Hon blev rätt grinig utan sömn så jag inte kunde laga mat då det bara var min famn som gällde, jag var rätt slut när R kom hem sen med andra ord.
 
Idag kom mormor hit för att underlätta och då var Juni helt plötsligt helnöjd med att ligga i vagnen lr babysitten och somna tom där helt av sig självt. Vi hade då tid med att spela både Memory, frågespel och ABC spelet. Vi målade och gick även promenader. Det blev en helmysig lördag i det vackra vädret!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela