Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gravidvecka 33

Publicerad 2016-04-25 08:13:00 i Graviditet nr 3

Den här veckan händer det grejer. Vi går nämligen in i v 33, ska göra ultraljud och så har vi träff med barnmorskan. Vi har väntat länge på denna veckan kan jag säga!!!
 
Nu är jag bättre i kroppen igen, känns som det är lite varannan vecka det där. Bebis har i stort sätt hicka dagligen och varenda spark känns som foten ska gå igenom huden typ. Nu har man mer bebis än vatten i magen som tydligen gör att rörelserna känns mer, och det gör dom verkligen. Om bebis har vänt sig nu så kommer den troligtvis stanna så till fl då det är trångt i magen för kullerbyttor nu.
 
Jag lider fortfarande av mkt sammandragningar så det blir mycket vila och få promenader som vanligt. Försöker också tänka på att få i mig järn i olika mat som leverpastej, broccoli, blåbär och jordgubbar blev det en del av förra veckan. Hoppas värdet har gått upp sedan sist!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela