Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Full fart

Publicerad 2015-03-14 20:50:00 i Familjeliv

Idag har vi hunnit med mycket vill jag lova. Som ni vet började vi dagen med bakning för att sedan åka hem till vännerna som flyttat för att se hur de har det i sin nya lya, men innan det åkte vi och handlade fika och inflyttningspresent. 
 
Sedan skjutsade Richard och Milo mig och Alvin till stan. Där mötte vi upp mormor och moster. Där blev det lunch och lite shopping (jag vet, har aldrig shoppat så mkt på en månad förr). 
 
Vi tog sedan spårvagnen hem men det slutade med att Richard fick hämta upp oss i Norr tull pga en spårvagnskrock (ingen allvarligt skadad). Vi åkte då till City gross och fortsatte handlingen. Det blev jord och blommor för hela slanten (till 6 stora krukor, en rabatt och en balkonglåda). Tyvärr räckte varken jorden (200 l) eller blommorna (4 st 10-pack). Men det som planterades blev fint iaf.
 
Mormor och mosters familj kom sedan hit för en grillkväll med mycket gott gott och mys som fick avsluta vår lördag.
 
 

Kommentarer

Postat av: Den nya Elin (Tapper)

Publicerad 2015-03-26 22:03:15

Åh vad fina mattor!! Var är de ifrån?

Postat av: Sarah Fredriksson

Publicerad 2015-03-27 08:12:11

Indiska såklart ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela