Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Fuck Cancer!!!

Publicerad 2015-03-18 07:20:00 i Allmänt

Jag hatar cancer mer än någonting annat. Det är en sådan hemsk och vidrig sjukdom som kommer och tar över inte bara den sjukes liv utan alla andra närståendes också.
 
Cancern är så himla hänsynslös och hemsk att vi måste kämpa även när vi inte orkar mer. Därför är det så viktigt att vi stöttar varandra, donerar pengar till bla forskare så de kan utrota skiten en gång för alla, innan den utrotar oss!
 
Min fina kusin, farfar och morfar kämpar just nu mot olika cancer. Flera av farfars syskon har förlorat kampen mot cancern. Även min farmor och hennes bror och min älskade pappa som fick domen när han var 41 år dog av cancer.
 
Min kusin är bara 27 år och väntar deras efterlängtade lilla bebis samtidigt som hon fick domen. Hon valde att fortsätta graviditeten och kämpar just nu för sitt liv då de upptäckt två tumörer till och celler i spridning.  Nu finns det ingen annan utväg än att ta ut bebis och sätta igång en tuff behandling med cellgifter. Nu är det bara att kämpa för cancern får faan inte vinna!
 
 

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2015-03-18 20:30:51

Det är så fruktansvärt hemskt Sarah ❤️ Att ni måste utstå allt detta 😥

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-20 09:40:41

Fy så fruktansvärt jag hoppas verkligen att hon vinner över dena vidriga sjuksom. ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela