Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Ideerna växer

Publicerad 2015-02-06 16:09:00 i Allmänt

När man börjar fixa hemma vill man alltid fortsätta tills allt blir perfekt. Grejen är ju att man alltid kan fortsätta, det tar ju liksom aldrig slut.
 
Vi hade tänkt måla hallen där uppe för att sedan tapetsera och måla sovrummen efter vi var klara med målning och tapetseringen i v-rummet. Men nu när trappen är vit och fin vill vi lägga nytt golv i både v-rummet och hallen där uppe ist. Tyvärr kan man ju inte göra allt på samma gång utan man får ta en sak i taget.
 
Tänk vad fint v-rummet skulle bli med detta golv, hallen är ljusgrått och köket mörkgrått så det skulle bli helt perfekt!
 
 
Laminatgolvet i grått går att hitta på både Ikea, rusta och Bauhaus (och säkert fler ställen) till ett bra pris.

Kommentarer

Postat av: therese

Publicerad 2015-02-09 19:17:23

Så fint ni har det sitter med i renoverings tankar finns massor jag vill göra men jag kommer aldrig till skott med det så får se om jag kommer igång snart men man får idéer och inspiration av att se hur ni styr i ordning ert hus. Om man ändå vore mer händig så skulle man nog ge sig på allt här hemma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela