Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Flower power och familjeliv

Publicerad 2015-04-26 22:27:00 i Familjeliv

Åh vilken underbar dag! Vi har verkligen tagit vara på alla dagens timmar idag. 
 
Jag smet upp tidigt och tog fram paket och gjorde i ordning årets frukost. Så himla gott blev det att vi alla åt flera portioner. Sedan var det Richards tur och då blev det blommor och fika för hela slanten.
 
Innan lunch drog vi sedan i väg till syrran och kollade in nya lyan. Kussinens rum var nog väldigt spännande för där röjde grabbarna rätt bra.
 
Lunch på stan blev det sen innan den efterlängtade biofilmen (Home). Grabbarna var helt inne i filmen och hade nästan inte ens tid att äta, så bra var den. Sista halvtimmen tröttnade dock Milo men han höll ut iallafall.
 
På eftermiddagen var det ljuvligt skönt ute så då tog vi tag i trädgårdsbestyret. Grabbarna fick hjälpa till att sätta potatis och tomatplantor. Sedan åkte grillen fram.
 
Vi hann också handla lite till våran snart 6-åring, både på stan på förmiddagen och i Ingelstad på eftermiddagen. 
 
Sen får vi ju inte heller glömma städningen för sådant hinner vi inte fixa mitt i veckan. Är det inte fotbollsträning så är det föräldramöten. 
 
Åh vad jag älskar mitt familjeliv, skulle aldrig vilja byta ut det mot något. Jag mår som bäst när jag är med familjen. Få se barnens reaktioner på bion, reaktioner på restaurangen, deras nyfikenhet och stolthet när de planterar och fixar i ordning middagen ihop, den gemenskapen! Att få göra saker ihop, det är familjeliv det.
 
 
 <3 Kärlek <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela